Cadí La Seu viatjarà a Sant Sebastià per obtenir el bitllet a semifinals.

Diumenge 14 d’abril del 2019, primer “matchball” a Sant Sebastià per obtenir un bitllet a les semifinals dels PlayOffs de la Liga DIA.

Després de viure un primer partit màgic, en un Palau totalment ple i entregat, l’equip va obtenir la primera victòria de la sèrie de quarts de final. Un partit que va reflexar l’igualtat entre els dos equips, primer quart per Cadí La Seu (22-18) i segon quart per les visitants (21-22). A la tornada dels vestidors, a l’equip urgellenc l’hi van entrar tots els tirs exteriors errats al primer quart. Gràcies a aquest encert i a una Andrea Vilaró més que inspirada (6/6 3PT i 38 de valoració), les locals van agafar un avantatge que podia semblar decisiu a meitat del tercer període. No va ser així, l’equip d’Azu Muguruza liderat per Toch Sarr, Lyndra Weaver i Katrhyn Westbeld va acabar fent un bon parcial i deixar el resultat parcial de 24-18. En l’últim quart es va encarrilar el partit per diversos factors. L’exhibició de l’Andrea, el bon rendiment de les rotacions de la banqueta i un Palau que no deixava de cridar van acabar portant a bones aigües l’equip, sumant així una importantíssima victòria per a mantenir el factor camp en aquests quarts de final. Andrea Vilaró, per la seva part, va ser anomenada MVP de la jornada corresponents al primer partit dels quarts de final d’aquests PlayOffs.

01_Cadi_Gipuzkoa_post

IDK Gipuzkoa, amb el principal objectiu de remuntar la sèrie.

idk_gipuzkoa

IDK Gipuzkoa, per la seva part, s’encomana a les bones sensacions que van tenir durant el partit de dimecres per tal d’empatar la sèrie a casa seva. Tot i que Cadí La Seu va arribar a marxar gairebé de 20 punts, va quedar demostrada la igualtat entre els dos equips i la demostració de molt bon joc durant molts minuts del partit per part de les basques. En un equip amb els pilars principals en el joc interior, Toch Sarr i Lyndra Weaver, i en la direcció de joc, Iva Brkic i Lara González, hi acompanya el caràcter de gent de la casa com Onintza Aduriz i Maria Erauncetamurgil. Cap al gener hi va arribar Kathryn Westbeld per reforçar el joc interior, i també donar oxigen al perímetre amb un molt bon tir exterior. L’equip de Sant Sebastià s’encomana al partit de diumenge de la Reial Societat a les 16:00 per tal d’emplenar el Polideportivo Gasca, permetent així l’entrada lliure al recinte per la gent que assistirà just després a Anoeta. Cal esmentar que Cadí La Seu va experimentar la derrota en la jornada 6 de la lliga regular, per un resultat de 66-57. El mal inici de partit i un bon parcial de l’equip local va sentenciar a un Cadí La Seu que va despertar tard, inclús posant-se a dos punts per sota quan faltaven dos minuts pel final de l’encontre amb una gran remuntada a cop de triple.

Parlem amb Yurena Díaz encarant el repte d’obtenir una plaça per a les semifinals.

yure

Quines sensacions té l’equip de cara aquest segon partit de la sèrie?
L’equip en té moltes ganes, creiem que serà el partit més important de tot el que portem de lliga. I a part d’això, creiem que serà un dels més macos, esperem un ambient hostil però, il·lusionades perquè també vindrà una part de la nostra afició.

On pot estar la clau del partit?
Crec que serà molt important sortir mentalitzades des del minut u de partit, sabem que no jugarem a casa però per l’altra part anem molt tranquil·les saben que vam aconseguir una victòria molt important el passat dimecres.

L’últim partit al Polideportivo Gasca l’equip va marxar amb derrota, amb ganes de que no sigui així aquest cop?
Esperem treure’ns l’espina de la derrota que vam tenir en aquella pista a l’inici de la lliga. Sabem que lluitaran durant els quaranta minuts i nosaltres no podem ser menys.

El partit serà retransmès per www.canalfeb.tv a les 12:00 hores del migdia del diumeng 14 d’abril. També viatjarem amb l’equip, estigueu atents i atentes a tot el seguiment mitjançant les nostres xarxes socials. Som-hi EQUIP!