Elin Gustavsson i Sedis Bàsquet separen els seus camins de cara la pròxima temporada.

Després de finalitzar el contracte que mantenia unides a ambdues parts, la jugadora sueca posa punt i final a la seva etapa com a jugadora de Cadí La Seu.

Ha destacat per la seva bona presència i lluita en la zona davant de jugadores, normalment, més grans que ella. Jugadora que destaca per la seva generositat i treball a pista i que ens ha deixat grans actuacions al Palau d’Esports. Com actuació més destacada podríem mencionar el debut europeu a la Seu d’Urgell, on la jugadora sueca va estar molt present en els dos costats de pista i va sumar un total de 22 dígits de valoració.

Deixant a banda l’aspecte esportiu sempre ens quedem amb el més important, l’aspecte personal. L’Elin sempre ha tingut la màxima predisposició, treball i compromís, i es per això que des de Sedis Bàsquet li volem agrair els seus serveis i desitjar-li molta sort en el seu futur professional. Vagi on vagi, comptaran amb una excel·lent persona.

La jugadora s’ha volgut acomiadar amb aquestes paraules: “Tothom a la Seu ha estat increïble, tant a dins com a fora de la pista. Em vau obrir els braços i em vau fer partícip de la vostra família; sempre us hi estaré agraïda. Gràcies per tot el que heu fet per mi, espero tornar-vos a veure aviat. La Seu sempre serà al meu cor.

Gràcies i molta sort Elin!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir