Elise Ramette continuarà contagiant la seva energia al Palau d’Esports

Elise Ramette jugarà una segona temporada a Cadí La Seu després de renovar el seu compromís amb AE Sedis Bàsquet.

La base belga Elise Ramette, arribada el darrer estiu a la Seu d’Urgell, continuarà dirigint i aportant la seva intensitat a Cadí La Seu la temporada vinent. Aquesta renovació té un nou valor afegit, i solament esportiu. I és que, per ella, aterrar a la capital de l’Alt Urgell ha estat la seva primera experiència fora del seu país, Bèlgica, d’on és internacional amb la seva selecció. Una primera pressa de contacte, doncs, molt positiva per ambdues parts i que continuarà sent una realitat en aquesta pròxima temporada. Una progressió que ha anat de menys a molt més, també donat per la mala fortuna de patir la lesió de Laura Peña. Una jugadora que no s’ha arronsat ni ha deixat de lluitar en cada minut els quals està en pista, demostrant una inesgotable energia que bé va ser un gran actiu per Cadí La Seu la darrera temporada, sobretot en els mals moments. Habilitat en trencar l’u contra u, també en sorprendre des de la línia de tres punts i el seu gran actiu: la seva energia. Una de les jugadores més ràpides de tot el panorama europeu, la qual és tot un malson amb la seva intensitat defensiva i capacitat de sortir en contraatac.

Elise Ramette valora la seva renovació amb Cadí La Seu d’aquesta manera: “Hola a tots! Estic molt emocionada de tornar al Cadí la Seu la temporada vinent. L’any passat vam fer una gran temporada, n’he après molt i estic segura que, fins i tot, podrem fer coses més grans! No puc esperar per tornar a jugar davant dels nostres fantàstics aficionats i aficionades, dels quals em mata la curiositat per saber quines cançons maques faran la pròxima temporada. Fins aviat!”

Agustí Peña
Elise Ramette en un partit de lliga d’aquesta última temporada. Imatge: Agustí Peña.

 

El nou Cadí La Seu ha començat ja la seva reconstrucció tancant la continuïtat d’Elise Ramette, Júlia Soler i Montserrat Brotons.

Molta sort i èxits, Elise!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir