Encetem la temporada amb una nova iniciativa, la Jornada de Club.

Ja hi tornem a ser, la temporada 2019-2020 ja està en marxa, tots els equips ja han començat els primers entrenaments, les primeres fases, els primers partits de preparació. Els partits de competició començaran la setmana següent, i, quina millor manera d’encetar la temporada que celebrant una jornada de convivència on tots els jugadors puguin trobar-se i viure el bàsquet junts. L’entorn d’aquest dia tan especial també serà l’ideal, ens traslladarem a Llívia, a la Baixa Cerdanya, aquest dissabte 21.

Sortirem de La Seu d’Urgell a les 9 del matí amb 3 autocars plens d’il·lusions dels equips de base. Podran gaudir d’una experiència nova, amb una sèrie d’activitats on tots els jugadors del club es trobaran junts. Serà l’inici d’una temporada que segur que portarà moltes satisfaccions a jugadors/es i entrenadors/es.

Dinarem al Poliesportiu de Llívia, amb la presència de les jugadores del Cadí La Seu per poder tornar tots junts cap a casa. Un cop arribats a La Seu, per no perdre el temps, el David Vallvé i el Flavio Bottirolli impartiran una sessió tècnica per a tots els entrenadors de la casa al Palau d’Esports.

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta