El partit de l’any es juga a casa, al Palau

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dijous, a les 20:00 hores al Palau d’Esports, en directe per Canal FEB i Esport3, a Casademont Zaragoza en la que serà el segon partit dels quarts de final dels Play-Offs de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Casademont Zaragoza

Casademont Zaragoza vindrà amb ganes, moltes ganes, de capgirar una eliminatòria que se li va ficar costa amunt al Príncipe Felipe (57-75). El resultat advers de divuit punts per empatar el partit d’anada, és una arma de doble fil que l’equip aragonès voldrà utilitzar per ficar la por al cos a un Cadí La Seu molt mereixedor de la primera victòria. Punt per punt i sense perdre el cap, aquest és el plantejament de les de Carlos Cantero, on el lideratge de Gimeno tornarà a jugar un paper clau (22 de valoració). També amb l’objectiu de sobreposar-se al mal percentatge de llançament, també forçat per la bona defensa urgellenca, i en la lluita en el rebot.

L’exjugadora de Cadí La Seu, Merritt Hempe, vindrà també amb moltes ganes de fer un gran paper on va ser casa seva a causa de marxar expulsada en el primer partit per cinc faltes personals i no poder haver fet el seu millor enfrontament (7 punts, 5 rebots, 8 de valoració).

Esther Casas / Basket Zaragoza
Fotografia: Esther Casas / Casademont Zaragoza

 

Cadí La Seu

L’equip entrenat per Bernat Canut arriba en unes condicions que segurament no ens havíem imaginat. Els precedents dels nostres enfrontaments al Príncipe Felipe no ajudaven a ser esperançadors, no almenys tenir la diferència de punts de la qual disposarem en aquest partit de tornada dels quarts de final, però Cadí La Seu va demostrar la seva millor versió en un dels moments més decisius de la temporada. Contra un Casademont Zaragoza que va tenir moltes opcions, encoratjat per la seva gent, les nostres contestaven a tot cop de les vermelles mostrant una gran versió i solidesa al darrere i un encert espectacular al davant (19/35 T2, 9/18 T3).

La feina, però, no està feta, ni de bon tros. Casademont Zaragoza és un dels millors de la lliga en orgull competitiu i continua tenint un conjunt de jugadores molt i molt perillós. Les jugadores i l’equip tècnic ho tenen clar, s’ha de sortir a guanyar sense mirar cap diferència favorable de punts. Per això, tindran al darrere tot un Palau d’Esports ple de gom a gom, literalment parlant, bolcat a un Cadí La Seu que lluitarà al màxim per ser equip de semifinals i continuar fent història una vegada més. Continuar fent del Palau un autèntic fortí perquè no sigui el darrer partit d’aquesta impressionant temporada.

Esther Casas / Basket Zaragoza
Fotografia: Esther Casas / Basket Zaragoza

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir