Acord per la renovació d’Irati Etxarri per la pròxima temporada

Irati Etxarri i AE Sedis Bàsquet han arribat a un acord per seguir vinculats la pròxima temporada. La jugadora vol seguir defensant els colors de Cadí La Seu i seguir amb la seva projecció esportiva a la Seu d’Urgell, on complirà la seva quarta campanya.

La navarresa, en el darrer partit de Cadí La Seu la temporada 2020/2021, va disputar el seu partit número 100 amb la samarreta blanc-i-blava, xifra que s’incrementarà el pròxim any per seguir fent-se un racó en la nostra història. Irati Etxarri és una de les promeses, feta realitat, del bàsquet d’elit estatal i ve de culminar la seva millor temporada com a jugadora professional.

Renovació Irati Etxarri 01
Pere Porta junt amb Irati Etxarri signant el contracte de renovació.

“Estic molt contenta, han sigut tres anys molt bons per mi i ha sigut una decisió fàcil continuar un any més aquí.”, així valora Irati Etxarri la seva renovació. També remarca que està molt feliç i que es sent molt cuidada, de la mateixa manera que la seva projecció esportiva ha estat la millor. No volia oblidar a l’afició blanc-i-blava, on diu que han estat una de les raons per continuar i que espera veure un Palau ple la temporada vinent.

Per l’altra part, el director esportiu del club, Pep Ribes valorava molt positivament la renovació de la 8 del Cadí La Seu, la qual remarcava com a objectiu prioritari. Deixava clar que la voluntat per seguir lligats era reciproca, fet que ha facilitat molt les coses. “La millora, evolució i treball de la Irati, i sobretot el compromís amb l’equip i el club, formen part del nostre ADN. Estem contentíssims que segueixi un any més amb nosaltres”, finalitzava.

Renovació Irati Etxarri 02
Fotografia oficial després de formalitzar l’acord, Pere Porta, Irati Etxarri i Pep Ribes.

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir