CAMPUS CADÍ LA SEU, l'energia del PIRINEU!Entrenaments, competició, diversió, nous amics… la millor manera de començar l’estiu. Aquest any més que mai trobaràs el teu espai de bàsquet.

Amb més de 25 anys d’experiència i després d’haver treballat amb milers de nens i nenes, al Campus Cadí La Seu estem a punt perquè els esportistes visquin uns dies inoblidables.

Gaudireu del vostre esport favorit en les millors instal·lacions del Pirineu, acompanyats d’entrenadors titulats amb experiència i la presència assegurada de jugadores i tècnics de l’estaf d’un equip professional de Lliga Femenina Endesa, el CADÍ LA SEU!

Durant els dies de l’estada, també gaudirem d’altres activitats que van més enllà de l’esport, com jocs de nit, sortides a la natura, la Festa final .... i moltes altres sorpreses que faran del Campus una experiència inoblidable.

Enguany gaudirem del ràfting del Parc del Segre i seguirem amb atenció les mesures sanitàries per tal d'organitzar les activitats que als darrers anys hem pogut gaudir plegats.

T’esperem a La Seu d’Urgell del 27 de juny al 1 d’agost. Tria la setmana!

FLYER

Flyer_2021

FITXA INFORMATIVA

fitxa_info

RECOMANACIONS I NORMES

recomanacio_2021

INFORMACIÓ DEL PAGAMENT

Pagament_2021

INSCRIPCIONS

primer_torn
segon_torn
tercer_torn
quart_torn
cinque_torn

ciutat_desports_peusedis cadixanascat


rafting_segre_peupeusa_peu