La urgellenca Anna Palma torna a casa

Anna Palma i AE Sedis Bàsquet han arribat a un acord per unir ambdues parts les pròximes dues temporades.

Cinquena temporada a la màxima categoria estatal del bàsquet femení per la nostra jugadora del planter amb només vint-i-quatre anys. De la mà, com tots bé sabem, d’AE Sedis Bàsquet, l’Anna Palma debutava a la Lliga Femenina Endesa després de la seva etapa formativa al Segle XXI. En aquella històrica temporada 2018/2019 l’Anna formà part d’aquell equip que va aconseguir fer història obtenint una tercera plaça de lliga, disputar la seva primera Copa de la Reina, arribar a unes semifinals de Playoffs de lliga i obtenir un bitllet per l’EuroCup Women de la següent temporada. Una temporada 2019/2020 colpejada per la pandèmia, però que no va evitar que veiéssim a la urgellenca seguir comptant per Bernat Canut, tècnic a llavors, debutant a Europa i disputant una nova Copa de la Reina. Tot i formar part de Cadí La Seu en plenitud, aquell va ser l’últim any abans de marxar a la casa que l’ha acabat de formar com a jugadora les darreres tres temporades, a Bembibre. L’Embutidos Pajariel Bembibre, de la mà de Pepe Vázquez, ha sigut la gran oportunitat d’Anna Palma per confirmar-se com a la jugadora de màxim nivell en la que és ara. Unes tres temporades de constant creixement i plenes d’oportunitats i minuts. Ara per la temporada 2023/2024, l’Anna arriba de nou a Cadí La Seu firmant per dues temporades, amb experiència en les seleccions espanyoles de formació i havent estat convocada per la selecció catalana. En aquestes dates de principis de juny, forma part de la selecció 3X3 U23 i disputa la U23 Nations League Europe 2023 a Bratislava.

Anna Palma valora d’aquesta manera el seu fitxatge per Cadí La Seu: “Per mi és un bon moment per tornar a la Seu d’Urgell. Vaig prendre la decisió de marxar i torno havent jugat molts minuts després de tres temporades. Especialment, penso que en aquesta darrera temporada he fet un pas endavant a nivell ofensiu, tenint molta més confiança en mi mateixa. El Cadí La Seu sempre és un bon projecte on s’opta a bones posicions gràcies al fet que les coses es fan molt bé. Sense dubte no soc l’Anna de quan tenia divuit anys, soc una jugadora més crescuda i ja amb experiència, i per tant volia fer aquest salt qualitatiu a nivell personal i professional, ja que torno a casa. Tinc moltes ganes de tornar a jugar amb els colors blanc-i-blaus al Palau d’Esports. Sense dubte és una de les pistes que més goig fa i que quan vens del costat visitant saps que és de les més complicades. Convençuda que construirem un bon equip amb molt bon nucli, i això ens ajudarà a tots plegats.”

Agustí Peña
Anna Palma defensant els colors d’Embutidos Pajariel Bembibre en un partit de lliga de la temporada anterior al Palau d’Esports. Imatge: Agustí Peña.

 

Ja coneixem una de les noves cares del Cadí La Seu de la temporada vinent. Anna Palma s’uneix a Elise Ramette, Júlia Soler i Montserrat Brotons pel curs 2023/2024.

Ben tornada i molta sort, Anna!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir