Salutació del president

En nom de la Junta Directiva de l’AE Sedis Bàsquet us dono la més cordial benvinguda a la nostra Web. Amb aquest mitjà pretenem posar al teu abast tota la informació sobre els nostres equips, les activitats que organitzem, els nostres col·laboradors, és a dir, tot allò que necessitis saber sobre nosaltres.

El SEDIS és un club obert a tothom i tenim com a objectiu principal la promoció del bàsquet a la nostra ciutat, la Seu d’Urgell, prioritzant la formació i els valors dels nostres esportistes. En el nostre projecte esportiu hi trobareu aspectes claus com la formació dels integrants com esportistes i com a persones; la priorització del treball en les edats de formació, l’escola i la base; la formació d’esportistes amb capacitat de competir al màxim nivell; el rigor en els aspectes relacionats amb el compromís i respecte amb altres equips i els àrbitres, i la transparència en tots els aspectes del club, tant esportius com econòmics.

No dubteu que la nostra passió és el bàsquet, i en aquest web hi trobareu una part del que fem, l’altra part, la trobareu a la pista de joc, on us hi esperem per fer d’aquest projecte una gran família, el SEDIS.

Gràcies per visitar-nos i ens veiem al Palau!

 

Atentament,

Pere Porta i Colomer