CAMPUS CADÍ LA SEUCAMPUS CADÍ LA SEU, el campus del PIRINEU!Entrenaments, competició, diversió, nous amics… la millor manera de començar l’estiu. Aquest any més que mai trobaràs el teu espai de bàsquet.

Amb més de 25 anys d’experiència i després d’haver treballat amb milers de nens i nenes, al Campus Cadí La Seu estem a punt perquè els esportistes visquin uns dies inoblidables.

Gaudireu del vostre esport favorit en les millors instal·lacions del Pirineu, acompanyats d’entrenadors titulats amb experiència i la presència assegurada de jugadores i tècnics de l’estaf d’un equip professional de Lliga Femenina Endesa, el CADÍ LA SEU!

Durant els dies de l’estada, també gaudirem d’altres activitats que van més enllà de l’esport, com jocs de nit, sortides a la natura, la Festa final .... i moltes altres sorpreses que faran del Campus una experiència inoblidable.

(Fa molts anys que gaudim del ràfting al Parc Olímpic del Segre, del circuit de kars més gran de Catalunya Karting el Pla, de l’aigua termal al centre termolúdic Caldea i del nou i exclusiu espectacle de la companyia canadenca del Cirque du Soleil al Principat d’Andorra, enguany no obstant estarem amatents a les activitats que podrem organitzar).

T’esperem a La Seu d’Urgell del 28 de juny al 9 d’agost. Tria la setmana!

PLACES DISPONIBLES (06/07/2020)

DISPO_TORNS_CAT

FLYER

flyer_web

FITXA INFORMATIVA

fitxa_documentacio

RECOMANACIONS I NORMES

recomanacio_cat

INFORMACIÓ DEL PAGAMENT

pagament_cat

ciutat_desports_peusedis cadixanascat


rafting_segre_peucaldea_peu circ_du_soleil_peu