Francesc Font Domènech marca l'inici

1965

L’any 1.965 marca l’inici “oficial” del bàsquet a la Seu d’Urgell, gràcies a la determinació, voluntat i dedicació del nostre fundador Francesc Font Domènech que quedarà per sempre en la nostra historia com la persona que va impulsar el moviment associatiu esportiu.

Francesc Font

1965

Aquell 1.965, Francesc Font posava els fonaments del bàsquet modern a la Seu amb la formació d’un equip sènior masculí que, amb el nom de UDSU-Maxcali, entraria en la competició provincial aquella mateixa temporada quedant tercers. El bàsquet no sol compartia sigles amb el futbol sinó també terreny de joc “De terra” al Camp del Codina.

Nom del Club

1969

En l’any 1.969 es donaria el nom de Sedis Bàsquet.

L'escola comença a donar els seus fruits

1970

El mateix any de la fundació del Club i producte del treball amb les escoles es van formar tres equips juvenils amb noms força curiosos, el Sedis Fènix, Sedis Tigres i Sedis 70. Un d’aquests equips, Sedis Fènix va arribar a la fase final del campionat d’Espanya de la temporada 69-70 i els nostres júniors guanyaven el campionat provincial. Durant la temporada 70-71 l’equip sènior militava ja a tercera divisió. Neix en aquesta època i de la mà de en Lluís Vilarrubla el primer equip femení, al mateix temps que es comença una important tasca de promoció a les escoles, fet que es demostra clau per els grans èxits que aconsegueixen les noies del nostre Club en els anys posteriors.

Progressant notablement

1980

En aquesta dècada el Club ja tenia a més de l’equip sènior masculí, un equip júnior i un altre de juvenil així com el nostre Sènior Femení que durant la temporada 82-83 es va ampliar amb dos equips femenins de base més. La temporada 85-86 marca també l’inici d’una magnifica progressió del Sènior Masculí, amb una sèrie d’ascensos consecutius que ens permetria arribar a la temporada 89-90 a l’ascens a la Segona Divisió. Tant mateix l’equip sènior femení continuava amb la seva progressió que cristal·litzaria la temporada 90-91 amb l’ascens a primera divisió B. Un èxit amb majúscules per un club modest com és el nostre Sedis.

El club creix com mai

1990

Encetem la nova dècada amb un dimensionament ja important per el nostre Club, amb un total de 10 equips amb competició i amb el ple funcionament de la Escola de Bàsquet de base.

Arribem a l'èlit

2001/02

L’equip femení Cadi La Seu assoleix l’ascens a la màxima categoria nacional.

El sènior masculí també mira cap amunt

2007/08

L’equip sènior masculí assoleix l’ascens a lliga EBA

El naixement de l'AIRAM

2008/09

El forma un nou equip amb una nova secció, el SEDIS AIRAM, un equip de nenes i nens amb discapacitats psíquiques.

Any històric pel club i la ciutat

2012/13

Cadi-ICG Software juga per primera vegada el playoff pel títol lliga.

Ascens masculí

2013/14

Sedis La Seu assoleix l’ascens a Copa Catalunya

Més amunt que mai!

2014/15

L’equip Cadi La Seu disputa les semifinals amb el Perfumeria Avenida, assolint un extraordinari playof pel títol lliga Sedis Hidrology, acaba 5è a Copa en una gran temporada El club ret homenatge a la Cooperativa CADI en el seu centenari. Trobada de veterans a la Seu d’Urgell, amb els dos equips el SEDIS, masculí i femení

Gran temporada de Cadí La Seu i agredolça per l'equip masculí.

2015/16

Cadi La Seu finalitza 5è, empatat amb 3r i 4t, amb una altra gran temporada de treball i esforç. Es proclama campió de la Lliga Catalana, davant l’Unigirona. Sedis Hidrology, al final, perd la categoria de Copa Catalunya.

Aniversari a Lliga Femenina

2016/2017

15 anys de Cadi La Seu a la Lliga Femenina.

Copa de la Reina, terceres de la lliga regular... Una temporada històrica!

2018/2019

Un Cadí La Seu, dirigit per Bernat Canut, assoleix la classificació per la Copa de la Reina arribant a les semifinals del torneig. Després d'una temporada regular fantàstica, finalitza en tercera posició. Finalment, després d'una sèrie de quarts de Playoff més que vibrant, l'equip assoleix l'accés a semifinals. Un any marcat per la cohesió de ciutat-afició-equip.