Ariadna Pujol renova per dues temporades la seva vinculació amb Cadí La Seu, blanc-i-blava fins la temporada 2021/2022.

La mataronina seguirà defensant els colors de Cadí La Seu dues temporades més.

Una primera temporada perduda, a causa d’una lesió més que oblidada, ha estat l’únic impediment que ha tingut la catalana per seguir creixent dins d’una pista de bàsquet. La darrera temporada va ser una de les jugadores nacionals més destacades i regulars amb 6,1 punts i 4,5 rebots de mitja. Ariadna Pujol s’ha convertit en una de les peces claus de l’equip gràcies a la seva feina invisible en ambdós costats de pista.

Molt satisfet amb la continuïtat de l’Ari. Penso que és evident el salt endavant que ha fet aquesta darrera temporada convertint-se en un pilar del equip. Ens dona molta verticalitat i treball constant!” d’aquesta manera valora Bernat Canut la renovació de la jugadora.

Ariadna Pujol fa una valoració de la seva renovació: “Estic molt contenta d’haver renovat dos anys més amb Cadí La Seu per seguir creixent com a jugadora i persona. Amb moltes ganes de tornar al Palau davant el caliu dels aficionats!

Cadí La Seu s’assegura un bon bloc de continuïtat de cara la temporada vinent: Yurena Díaz, Laura Peña, Marina Lizarazu, Georgina Bahí, Irati Etxarri i Ariadna Pujol.

Molta sort i èxits Ari!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir