Bernat Canut, dirigint la selecció U18F, participarà en el FIBA U18 Women’s European Challenger a Grècia

DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ DE LA FEB

Bernat Canut, Carlos Cantero i Lorena Aranda són els tres responsables tècnics d’una plantilla formada per dotze jugadores: Nhug Bosch, Anna Prim, Inés Noguero, Cristina Fidalgo, Alicia Florez, Claudia Soriano, Tayra Eke, Elena Rodríguez, Carla Brito, Esther Materranz, Claudia Langarita i Mabel Galiana.

Aquesta generació de l’any 2003 ha cedit algunes jugadores a la U19 Femenina, la qual disputarà la Copa del Món, i ha optat per convocar noies més joves per a aquest repte que comença aquest dimarts.

Per al seleccionador, Bernat Canut, l’objectiu és buscar “un equip que sigui reconeixible en defensa, que provoqui mals tirs del rival i que aquest no jugui còmode. Busquem córrer, tenim jugadores molt ràpides amb les que podem aprofitar els contraatacs i aconseguir moltes cistelles fàcils.

Després d’uns dies de preparació a Ciudad Real, han viatjat a la localitat grega d’Heraklion per enfrontar-se a cinc rivals europeus. Tres partits consecutius davant d’Israel (dimarts), Eslovàquia (dimecres) i Polònia (dijous) per acabar el cap de setmana davant, possiblement, els rivals més durs: Grècia (dissabte) i França (diumenge).

27/07: Espanya-Israel (14:00 h)
28/07: Espanya-Eslovàquia (20:00 h)
29/07: Espanya-Polònia (20:00 h)
31/07: Espanya-Grècia (17:00 h)
01/07: Espanya-França (14:00 h)

Pàgina web oficial del Challenger Grècia

canut_uf18_21_22_equip

 

Som-hi, Bernat!

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir