Bojana Kovacevic, nou fitxatge pel joc interior de Cadí La Seu

Acord entre Bojana Kovacevic i AE Sedis Bàsquet, que els vincula la pròxima temporada.

L’aler-pivot montenegrina arriba a la Seu d’Urgell procedent de, l’ara desaparegut, Campus Promete de Logronyo i disputarà la seva quarta temporada a la Lliga Femenina Endesa. Nascuda a Montenegro el 9 de novembre del 1996 i que destaca per la seva versatilitat en el joc, va debutar a la màxima categoria estatal de la mà del Femení Sant Adrià la temporada 2017/2018. Després d’aquesta, va disputar dues temporades en la segona categoria, la primera amb l’Agrupación Deportiva Baloncesto Avilés i la darrera amb el Femení Sant Adrià, on va tornar a l’equip del maresme. De la mà de César Aneas, el qual agafava el projecte de Campus Promete, arribaria a Logronyo per disputar aquestes dues darreres temporades, les quals han estat de constant creixement professional per ella. Bojana Kovacevic busca seguir evolucionant de la mà de Cadí La Seu.

El seu nou entrenador, Jordi Acero, valora d’aquesta manera la incorporació de Bojana Kovacevic: “És una jugadora que ens donarà treball i tir en la posició de quatre. Coneix molt bé la lliga i, gràcies a això, està evolucionant cada temporada que passa. Creiem que el seu estil de joc encaixa amb el nostre, pel que la seva adaptació i el seu rol dins l’equip ens podran ajudar a sumar des del primer moment.”

Campus Promete
Bojana Kovacevic en un partit de la darrera temporada. Imatge: Campus Promete

 

Novena jugadora pel Cadí La Seu 2022/2023: Ariadna Pujol, Laura Peña, Montse Brotons, Júlia Soler, Georgina Bahí, Paula Strautmane, Elise Ramette, Taylor Koenen i Bojana Kovacevic.

Molta sort i èxits, Bojana!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir