Les urgellenques tornen a somriure davant un Palau entregat

Gran victòria de Cadí La Seu, el qual es torna a trobar amb la recompensa de la feina ben feta davant d’una afició que ha tornat a respondre per recolzar a les seves. La bona feina feta des de l’inici i una millor segona part han estat claus per deixar sense opció a un Tenerife que venia molt necessitat de sumar.

 

Primera part: Un bon inici permet a les urgellenques donar el primer cop sobre la taula

Bona posada en escena de Cadí la Seu que amb un parcial de 7-0 en 1 minut, que obligava Álvarez a demanar temps mort. Una bona defensa per part de les urgellenques impedia a les canàries veure cistella. Canvi a zona per part de l’equip visitant que permetia a les nostres tenir opcions de tirs alliberats, fet que aprofitava Laura Peña amb un triple per col·locar la màxima diferència (minut 9:30, 23-11). Un darrer triple de Sheppard, jugadora referència de Tenerife, tancava el quart amb 23-14. L’inici del segon assalt no ha sigut del tot positiu per les locals, que veien com els tirs alliberats no entraven malgrat les segones opcions de rebot que tampoc acabaven en cistella. En cinc minuts Cadí La Seu només és capaç d’anotar dos punts, per tant, el treball darrere era clar per tal que les urgellenques aguantessin la diferència en el lluminós. Una nova cistella de Sheppard obligava a demanar temps mort a Jordi Acero per aturar l’ofensiva de l’americana i un Tenerife que s’atansava perillosament (minut 16:30, 26-21). En la represa de l’aturada en el joc, les urgellenques jugaven amb paciència i trobaven ara les millors opcions en atac, i Laia Raventós, en el seu partit número 100 amb Cadí La Seu, amb cinc punts consecutius, era gran culpable del bon resultat obtingut, vist el vist, de camí als vestidors, 35-24.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

Segona part: La millor versió de Cadí La Seu apareix i el Palau d’Esports gaudeix

Inici del tercer quart com una repetició de l’inici del partit, gran defensa per part de les locals que les permetia sortir ràpidament en transició i tornar a encastar a les canàries amb un parcial de 8-0 (minut 21:10 43-24). Cadí La Seu anava llençat a trencar el partit, però Tenerife reaccionava amb un parcial de 0-7 que tancava Palenikova (minut 24, 43-31). No canviava el guió del partit i aquest cop, novament a cop de triple, Cadí La Seu semblava que podia tancar el partit amb un darrer triple de Georgina Bahí que feia tancar el quart amb un 61-40. I repetició de guió, sortida en tromba de les locals amb dues jugades espectaculars de Laia Raventós que provocaven un nou parcial de 7-0 que trencava definitivament el partit a favor de les locals (minut 32, 68-40). Cadí La Seu feia bo el vent a favor i s’agradaven davant un Palau ple de gom a gom recolzant a les seves, amb una afició entregada a l’equip. Un nou triple, ara d’una Stephanie Watts desenfrenada en la segona meitat, col·locà la màxima diferència en el marcador, aquesta de trenta punts (minut 35:30, 75-45). Uns darrers minuts espectaculars de Stephanie Watts anotant dos nous triples, posaven en peu als aficionats que gaudien com mai del joc d’un Cadí La Seu amb la novena victòria al sarró. Un Tenerife entregat no moria de peus sense poder aturar el bon joc de les urgellenques i es tancava el partit amb un clar 85-54.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

Important victòria per Cadi la Seu, que afronta l’aturada de la competició amb la novena victòria al sac i amb una imatge de l’equip molt coral i il·lusionant per afrontar els reptes que encara queden per lluitar.

Sent el Sedis!

 

CADÍ LA SEU (85): Elise Ramette 6, Stephanie Watts 18, Júlia Soler 2, Paula Strautmane 9, Bojana Kovacevic 9 -cinc inicial- Laura Peña 8, Laia Raventós 12, Ariadna Pujol 3, Georgina Bahí 8, Montse Brotons 2, Jewel Tunsull 8. 15 de 32 T2; 14 de 35 T3; 13 de 16 tirs lliures; 37 rebots (25+12); 18 faltes.

TENERIFE (54): Izaskun Garcia 2, Aisa Sheppard 16, Terezia Palenikova 4, Andela Delic 2, Stephanie Madden 9 -cinc inicial- Carmen Vila, Krisztina Raksanyi 6, Maja Miljkovic 4, Conchi Satorre 2, Ího López 4, Kai James 5. 14 de 35 T2; 6 de 15 T3; 8 de 12 tirs lliures; 24 rebots (21+3); 19 faltes.

Parcials: 23-14; 12-10; 26-16; 24-14.
Àrbitres: López, Carpallo, Cervantes.
Incidències: Partit corresponent a la divuitena jornada de la Lliga Femenina Endesa disputada al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell davant 800 aficionats. S’ha fet un acte homenatge abans de començar el partit a causa dels 100 partits de Laia Raventós amb Cadí La Seu. Krisztina Raksanyi ha estat expulsada del partit amb cinc faltes personals.
Imatges del partit: Agustí Peña.

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir