Feina ben feta i tercera victòria a l’EuroCup Women

Cadí La Seu s’imposa clarament al BBC Gréngewald i suma la tercera victòria en l’EuroCup Women d’enguany. Un mal inici de partit ha provocat la reacció d’un equip urgellenc que s’ha mostrat clar dominador de l’enfrontament en els darrers trenta minuts. Intensitat i lluita innegociables, on hi ha acompanyat un gran joc col·lectiu, on totes les jugadores han sumat.

 

Primera part: Un gran segon període soluciona el primer.

L’enfrontament començava amb un clar avís per un Cadí La Seu que sortia menys centrat que BBC Gréngewald. Les locals aconseguien dominar l’inici del partit amb un bon joc col·lectiu, trobant tirs alliberats i anotant. En l’altre cèrcol, Cadí La Seu no trobava les millors opcions i, conseqüentment, l’encert de cara cistella. Un triple de James provocava el temps obligat de Jordi Acero (minut 3, 11-1). A base d’un bon treball defensiu i amb els triples de Montse Brotons i Laura Peña, Cadí La Seu continuava retallant distàncies havent superat l’equador de quart (minut 6, 11-7). La resposta de les de Luxemburg arribava també des del triple tot seguit, però les urgellenques obtindrien un parcial de 2-6 per finalitzar el primer període amb el 14-13. Després d’acabar, naturalment, millor el període que com l’havíem començat, ara tocava continuar centrades i intenta començar a dominar l’enfrontament. La primera cistella del quart queia del nostre cantó després d’una gran jugada col·lectiva, la qual culminava Bojana Kovacevic, i ens ficàvem per davant per primer cop (minut 1, 14-15). Arrossegant bona dinàmica de treball, a les urgellenques les hi seguia costant anotar fins quasi arribar a la meitat del període, on el resultat encara era favorable a les locals (minut 4, 20-18). Cinc punts seguits de Jewel Tunstull, amb triple inclòs, provocava el temps mort d’un BBC Gréngewald que començava a mostrar signes de fatiga a causa de la curta rotació (minut 5, 20-23). Un parcial crucial de 4-12 per Cadí La Seu catapultava a l’equip. També a base de triples, on Laura Peña i Georgina Bahí seguien amb la seva festa particular i s’hi sumava Júlia Soler i una Bojana Kovacevic que tancava els primers vint minuts amb el 24-41. Un parcial de període molt bo, vist com havia anat el primer quart, de 10-28 on hi destaquem el 7/19 en triples i la victòria particular en la lluita en el rebot (11-25). També important anar sumant participants en l’anotació com Taylor Koenen, Laia Raventós i Montse Brotons, on les seves rotacions han ajudat a donar energia i consistència a l’equip.

Guy Schon
Fotografia: Guy Schon

 

Segona part: Impecable feina en els darrers vint minuts per sumar una gran victòria.

Tornada dels vestidors amb les consignes clares de tornar a recuperar la nostra identitat i seguir en línia ascendent en una segona part que seria un monòleg urgellenc. Un nou parcial de 3-11 confirmava la bona sortida a pista d’un Cadí La Seu que ja olorava els vint punts d’avantatge arribant a l’equador del tercer període (minut 5, 27-55). Excel·lent posada d’escena de Cadí La Seu en ambdós costats de pista on BBC Gréngewald es veia clarament superat. No les hi servia tampoc a les de Luxemburg una defensa zonal 2-3 per tal d’aturar el bon joc i encert visitant. Uns grans minuts de Júlia Soler, que es posava l’equip a l’esquena en responsabilitats ofensives, tornaven a catapultar-nos per deixar el partit bastant sentenciat amb el 33-65 al final del tercer quart. El rebot seguia sent la clara mostra de la gana que tenien les nostres, guanyant en aquesta dada també (18-35). En els darrers deu minuts, Cadí La Seu, conscient de la importància d’obtenir com més diferència de punts millor, seguia intractable a pista. Un primer intercanvi de cistelles protagonitzaven l’inici d’aquest últim període (minut 4, 46-75). BBC Gréngewald anava desistint davant la nostra intensitat, també mostrada gràcies a la diferència d’efectius en les banquetes. En els darrers cinc minuts d’enfrontament, seguíem intenses a darrere i les locals només aconseguien anotar 6 punts mentre que nosaltres en fèiem 12. Un total de 53 punts de banqueta també justifica el resultat final de 54-90 el qual, a més a més, ha estat la màxima diferència en els quaranta minuts de joc.

Guy Schon
Fotografia: Guy Schon

 

Gran victòria i bones sensacions en un nou partit d’EuroCup a domicili. Dijous de viatge de tornada a La Seu d’Urgell i amb la mirada posada en el darrer partit abans de l’aturada de seleccions. Dissabte ens visita el Lointek Gernika en un nou repte de Lliga Femenina Endesa al Palau d’Esports.

Sent el Sedis!

 

BBC GRÉNGEWALD (54): Samantha Logic 4, Lisy Hetting 6, Lena Hetto, Katarina Vuckovic 13, Dejza James 18 -cinc inicial- Lynn Schreiner 2, Cathrin Wolff 6, Lesley Leches 2, Jo Schreiner 3. 15 de 32 T2; 5 de 19 T3; 9 de 12 tirs lliures; 23 rebots (19+4); 6 faltes.

CADÍ LA SEU (90): Laura Peña 6, Laia Raventós 7, Paula Strautmane 3, Georgina Bahí 9, Jewel Tunsull 12 -cinc inicial- Elise Ramette 5, Júlia Soler 13, Ariadna Pujol 2, Taylor Koenen 6, Montse Brotons 16, Bojana Kovacevic 11. 25 de 44 T2; 11 de 32 T3; 7 de 9 tirs lliures; 48 rebots (27+21); 17 faltes.

Parcials: 14-13; 10-28; 14-24; 16-25.
Àrbitres: Grigioni, Obertova, Ceccarelli.
Incidències: Partit corresponent a la quarta jornada de l’EuroCup Women disputada al Centre Culturel et Sportif “Am Sand” d’Oberanven. Els membres del Centre Cultural Català de Luxemburg han assistit al partit i animat a les nostres.
Imatges del partit: Guy Schon.

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir