Excel·lent lluita final sense premi per un Cadí La Seu castigat per les pilotes perdudes i els alts i baixos en els dos costats de la pista.

Quan visites pistes tan complicades per enfrontar-te a rivals d’aquest nivell no hi ha coixí suficient de punts en el partit d’anada per anar tranquil. Derrota a Miskolc amb el cap ben alt en un partit marcat pel talent local i els errors no forçats de les nostres. La gran lluita de tot l’equip als trams finals ha servit per, a part de salvar la diferència de vint-i-dos punts de l’anada, acabar lluitant per la victòria.

Primera meitat amb dos quarts de mateixa dinàmica i poc favorables per Cadí La Seu.

El primer quart finalitzava amb un bon resultat per les nostres, vist com havia començat el partit. Uns primers deus minuts marcats pel desencert local, les pèrdues de pilota i la mala lectura del partit de les de Bernat Canut. La sortida de la banqueta de Yurena Díaz i Ariadna Pujol ha estat un ventall d’aire pur, en el joc entrebancat en atac i en el treball desajustat al darrere. Els tirs alliberats de les hongareses no entraven i Yurena Díaz tirava d’inspiració per convertir-se en la màxima anotadora del partit a llavors. L’entrada a pista de Lucila Pascua aportava la intimidació que ens faltava a la zona i tancava el cèrcol visitant per tancar el quart amb un 16-12.

Segon període il·lusionant per les nostre, aconseguint donar la volta al marcador i inclús un petit avantatge de cinc punts, 19-24. La reacció local era d’esperar. El que no era tant d’esperar era tornar a topar amb els mateixos errors del primer quart. Pèrdues de pilota que es transformaven en males defenses i l’aparició del talent de Shatori Walker-Kimbrough, causants d’un altre distanciament favorable a les locals amb cinc punts d’avantatge. Tot i l’encert llunyà de Cadí La Seu amb tirs de Laura Peña i Sydney Wiese, el marcador es quedava en un 38-31 que suposava el màxim avantatge per les de Miskolc. Regust agredolç el que ens quedava a la meitat d’enfrontament, amb la sensació d’anar darrere al marcador per errors nostres i en el que podriem destacar les setze pilotes perdudes.

img_miskolc_01

Segona meitat irregular pels dos equips i lluita sense premi final gros per les nostres.

Bon començament de quart per les nostres amb un parcial de 0-5 gràcies a una bona cistella de Tinara Moore i un triple de Yurena Díaz. La resposta la donava Morrisson traient el 2+1 sobre Tinara Moore i provocant la tercera falta personal de l’americana. Els canvis a defensa zonal trastocaven el joc ofensiu de les urgellenques mentre les hongareses seguien ficant el dit a la ferida i així aconseguir un nou màxim avantatge de deu punts, 46-36. Una falta d’Ariadna Pujol es convertia en la quarta falta d’equip quan encara faltaven quasi set minuts per finalitzar el període. Passats trenta segons exactes, l’equip hongarès també es situava en bonus quan tot just no portava cap falta personal d’equip. Tot i trobar encert a cistella, un tercer 2+1 per part de les locals situaven altre cop el +11 al marcador del Generali Arena. Anar fent la goma, una molt inspirada Sydney Wiese i encertada Yoyo provocaven un parcial de 0-9 per Cadí La Seu, 51-49 a dos minuts pel final d’un quart que acabaria amb un marcador de 54-49 després de sumar dues noves pilotes perdudes en les dues últimes jugades (ja n’anaven 23).

Nou parcial en contra de 7-0 per inaugurar el quart, després d’una infracció de passos, com una catedral, no xiulades i una Yurena Díaz que sumava la seva tercera personal. Partit que es tornava repetitiu quant a dinàmiques de joc. Nou parcial urgellenc i resposta local per ara col·locar el 66-53, 18/22 en tirs lliures per DVTK, i temps mort de Bernat Canut quan faltaven cinc minuts per finalitzar el partit. L’average comença a perillar. Gràcies a l’excel·lent lluita i reacció final, l’angoixa per mantenir el resultat al Palau d’Esports es quedava en res quant l’equip es situava a tan sols a quatre punts. Així doncs és com finalment acabava el partit, 73-69. De les 23 pilotes perdudes a 29 finals, dada que fa molt i molt difícil poder guanyar un partit. Però l’equip ha competit, i ha competit molt bé. Bon regust de boca, similar al del primer partit a domicili a Landes, gràcies a la reacció final. Això si, amb molta feina per fer i detalls que polir per seguir amb el creixement constant de l’equip. Som-hi Sedis, som-hi Cadí La Seu!

img_miskolc_02

 

ALUINVENT DVTK MISKOLC (73): Dora Medgyessy 4, Shatori Walker-Kimbrough 18, Maja Skoric 10, Cyesha Goree 10, Ziomara Morrison 17 -cinc inicial-, Petra Pusztai 6, Veronika Kanyasi, Szidonia Katona, Dorina Zele 2, Angelika Kiss 1, Nikolett Frindt. 23 de 27 tirs lliures; 19 de 45 T2; 4 de 12 T3; 30 rebots (24+6); 22 faltes.

CADÍ LA SEU (69): Laura Peña 2, Sydney Wiese 12, Irati Etxarri 4, Georgina Bahí, Tinara Moore 17 -cinc inicial-, Yurena Díaz 10, Ariadna Pujol 9, Elin Gustavsson 6, Jovana Nogic 7, Anna Palma, Lucila Pascua. 9 de 10 tirs lliures; 21 de 35 T2; 6 de 20 T3; 34 rebots (30+4); 24 faltes.

Parcials: 16-12; 22-19; 16-18; 19-20

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir