L’energia i direcció d’Elise Ramette arriben al Cadí La Seu

Elise Ramette i AE Sedis Bàsquet han arribat a un acord per la pròxima temporada.

La jove jugadora belga, nascuda el 3 de novembre del 1998, és la tercera incorporació i la setena peça del nou Cadí La Seu de cara la temporada 2022/2023. Elise Ramette és una base esquerrana de 171 centímetres d’alçada que viurà, a la Seu d’Urgell, la seva primera aventura professional fora de casa, després de disputar deu temporades a la Top Division Women, la primera divisió belga. Així és, deu temporades d’experiència tot i els seus 23 anys, havent jugat als Crack Blue Cats Ieper (2012-2015), BBC Jeugd Gentson (2015-2017), BBC Sint Katelijne Waver (2017-2020) i Castors Braine (2020-2022). En les darreres quatre temporades ha disputat l’EuroCup Women i en la última hi ha destacat numèricament amb el Mithra Castors Braine amb 8,1 punts, 3,5 rebots i 5 assistències per partit. També es va plasmar el seu creixement en lliga amb els seus 9,1 punts, 3,5 rebots i 4 assistències per enfrontament. A més a més, la jugadora ja ha comptat diversos cops amb la trucada de la selecció absoluta belga per tal de participar en els diversos compromisos internacionals.

L’entrenador de Cadí La Seu, Jordi Acero, valora molt positivament la incorporació de l’Elise Ramette a l’equip: “És una jugadora jove amb experiència EuroCup, la qual sortirà del seu país per primer cop, per descobrir món fora de Bèlgica, i que té moltes ganes de créixer. Contents perquè creiem que ens donarà ritme de joc, direcció i defensa. També ens pot obrir el camp amb tirs de tres punts. Convençut què ens ajudarà a seguir creixent junt amb la seva ambició. Quan vingui, entre tots l’ajudarem a fer que s’adapti el millor, i més ràpid, possible.”

eliseramette_2223_01
Elise Ramette en un partit amb la selecció de Bèlgica.

 

Amb ella ja són set les peces del Cadí La Seu 2022/2023: Ariadna Pujol, Laura Peña, Montse Brotons, Júlia Soler, Georgina Bahí, Paula Strautmane i Elise Ramette.

Molta sort i èxits, Elise!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir