Gala Mestres i Cadí La Seu seguiran units la temporada vinent

La vilanovina i AE Sedis Bàsquet fan efectiu l’any d’extensió del contracte que actual vincula a ambdós.

Gala Mestres seguirà formant part del joc exterior de Cadí La Seu i, per tant, complirà la seva segona temporada a la Seu d’Urgell. Aquesta passada temporada era tot un repte per ella en debutar en l’EuroCup Women i la Lliga Catalana Femenina, de la mateixa manera que ser important en la rotació en una Lliga Femenina Endesa en constant creixement, i li ha donat a l’equip minuts de molt bon bàsquet i, sobretot, treball en ambdós costats de pista. Quasi 34% d’encert des de la línia exterior i 16 minuts de mitja en pista, dades que han sigut importants en el canvi de fitxes d’enguany per l’equip de Bernat Canut.

El tècnic urgellenc està convençut que Gala Mestres seguirà creixement esportivament aquesta segona temporada vestint la blanc-i-blava: “Un segon any acostuma a ser millor que el primer. Aquesta temporada que hem acabat ha aportat en diverses ocasions molts bons minuts de joc. Convençut que trobarà una mica més de continuïtat i maduresa. Això li permetrà fer un pas endavant esportivament.”

FIBA
Gala Mestres concentrada en el seu debut en l’EuroCup Women. FIBA

D’aquesta manera, Gala Mestres tanca les continuïtats de l’equip urgellenc. El nou Cadí La Seu va agafant forma amb Laura Peña, Laia Raventós, Ariadna Pujol, Gala Mestres, Paula Strautmane i Irati Etxarri.

 

Molta sort i encerts, Gala!

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir