El dia ha arribat: Irati Etxarri dins de les 12 escollides per la nova selecció espanyola

La Federació Espanyola de Bàsquet, a les ordres del nou seleccionador nacional Miguel Méndez, ha anunciat els noms que disputaran els dos classificatoris per l’Eurobasket FIBA de novembre. En aquesta selecció de jugadores hi és Irati Etxarri. Primera presència de la segona capitana de Cadí La Seu en el llistat definitiu de la selecció absoluta.

Són molts els anys de treball i creixement de la jugadora navarresa, la qual s’ha vist recompensada en la temporada en la qual està tocant sostre en el seu quart curs a la Seu d’Urgell:
18,0 punts (Màxima anotadora de la Lliga Femenina Endesa)
9,67 rebots (Segona màxima rebotejadora de la Lliga Femenina Endesa)
21,83 dígits de valoració (Millor jugadora en valoració de la Lliga Femenina Endesa)

La selecció espanyola inaugurarà el classificatori per l’EuroBasket de 2023 a Hongria, per jugar davant la selecció amfitriona el dia 11 de novembre a les 18:00 hores. El segon i darrer partit tindrà lloc al Palacio Municipal Juegos Mediterraneos d’Almeria, on Espanya rebrà a la selecció de Romania el 14 de novembre a les 18:00. Dels deu grups, el primer classificat i els quatre millors segons es classificaran per l’EuroBasket Women 2023, que tindrà lloc a Israel i Eslovènia. Ambdós països amfitrions estan classificats automàticament.

Enhorabona i a per totes, Irati!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir