Irati Etxarri renova i complirà la seva tercera temporada defensant els colors de Cadí La Seu.

La jugadora navarresa, que finalitzava contracte al final de la passada temporada, renova un any més la seva vinculació amb Cadí La Seu.

Arribada a l’estiu del 2018 es posava a les ordres de Bernat Canut amb un gran potencial físic i tècnic per treballar. Dos temporades més tard ja es troba a ulls de tot el panorama nacional i destaca per la seva polivalència en poder cobrir posició exterior i interior. Gràcies al seu físic es troba molt còmoda en defensar jugadores amb gran capacitat anotadora i així ens ho ha demostrat en aquestes dues passades temporades al Palau d’Esports, fent molt vàlida la seva aportació en partits claus.

Irati Etxarri es mostra satisfeta per la seva renovació i ambiciosa de cara als nous reptes que assumirà l’equip: “Estic molt contenta de formar part del Sedis Bàsquet un any més. Aquest final de temporada farà que tornem encara amb més ganes de gaudir del Palau i de seguir creixent, tant com a club com personalment com a jugadora. Cadí La Seu es el millor equip on seguir creixent en tots els aspectes.

Penso que pot ser un any important per la Irati. És molt jove i te camí per recórrer, però serà el seu tercer any i això li ha de donar estabilitat per treballar al màxim i tenir confiança!” així valora el tècnic Bernat Canut la continuïtat de la navarresa.

Yurena Díaz, Laura Peña, Marina Lizarazu, Georgina Bahí i ara, per últim, Irati Etxarri són les components del Cadí La Seu de la temporada vinent.

Molta sort i èxits Irati!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir