Jordi Acero, nou entrenador de Cadí La Seu per la pròxima temporada

Jordi Acero i AE Sedis Bàsquet han arribat a un acord perquè sigui l’entrenador de Cadí La Seu la pròxima temporada.

El tècnic barceloní, el qual també deixa endarrere una llarga i meritòria carrera com a jugador, va arribar a la Seu d’Urgell fa dues temporades, tot just en temps de pandèmia, agafant tasques de treball dins de la coordinació i com entrenador del Sedis Efausa, el segon equip sènior femení del club. Amb una llarga experiència en les banquetes i en moltes més altres tasques de club; començant a La Salle Gràcia, al Club Joventut de Badalona, al Valentine Montcada, L’estonnac de Barcelona, el CE Palamós, el CB Calonge-Sant Antoni, el Vedruna de Palamós, tornant al Club Joventut Badalona fins a arribar aquí, a l’AE Sedis Bàsquet. Hi podem destacar les seves dues etapes al Club Joventut Badalona, on va ser-hi en tasques d’entrenador ajudant en l’equip júnior de la temporada 2019/2020 i, mirant més endarrere, com a primer entrenador de l’equip Mini que va ser campió de Barcelona i de Catalunya Nivell A, entrenant a diversos jugadors que actualment juguen l’ACB. A més a més, les seves nou temporades com entrenador sumant-hi quatre com a coordinador al Bàsquet Vedruna Palamós. Ara assumeix el repte de ser el primer entrenador de Cadí La Seu després de ser l’entrenador ajudant aquestes quasi dues darreres temporades.

Agustí Peña
Jordi Acero i Bernat Canut en un partit de la darrera temporada.

 

Una nova etapa amb una persona que ja és de la casa

Abans de la ja coneguda marxa de Bernat Canut, anunciada oficialment el passat dilluns 9 de maig, la direcció tècnica esportiva de Cadí La Seu ja es va posar mans a l’obra en cerca d’un relleu per agafar la màxima responsabilitat de la banqueta urgellenca. Pep Ribes, director tècnic de Cadí La Seu, mostra la seva satisfacció amb l’arribada d’en Jordi a la banqueta confirmant que és “un motiu d’alegria” perquè és una persona de la casa. “Fa dues temporades que convivim plegats, treballant en molts àmbits del i pel club, treballant des de la base a la coordinació, també des de l’equip amb capacitats especials fins a Cadí La Seu”, afegeix. I finalitza dient que “és una persona que té clar qui som, d’on som i on volem anar, només ens queda desitjar-li molta sort i èxits i que tot flueixi, que és el que busquem.”

Per la seva part, Pere Porta, president d’AE Sedis Bàsquet, ha començat la seva valoració sobre el nou paper d’en Jordi Acero com “una satisfacció”. Compartint l’anterior valoració de Pep Ribes, afirma que és “una satisfacció”, ja que “és un professional de la casa que coneix el club, la ciutat, el tarannà, que treballa plenament amb i pel club”. També, Pere Porta comenta que “des del club intentem donar oportunitat a la gent de casa i que puguin assolir reptes de millora”, i que “el cas d’en Jordi n’és un exemple com hi ha hagut altres”. Finalitza desitjant-li molta sort i justificant que “sentíem que havia arribat el moment per ell, així li vam transmetre i ell ha acceptat el repte”.

AE Sedis Bàsquet
D’esquerra a dreta: Pere Porta, Jordi Acero i Pep Ribes, un cop formalitzat l’acord.

 

Les primeres declaracions de Jordi Acero com a tècnic de Cadí La Seu

 

Molta sort i èxits, Jordi!

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir