Júlia Soler és nova jugadora de Cadí La Seu

Júlia Soler i AE Sedis Bàsquet han arribat a un acord per continuar fent camí plegats, convertint-se així en el primer fitxatge de cara la temporada 2022/2023.

La jove jugadora, nascuda a Banyoles el 20 d’agost de l’any 2001, va arribar al conjunt urgellenc a meitat de la temporada passada en condició de cedida per la part de l’Uni Girona. Un cop acordada la finalització del seu contracte amb el club gironí, Júlia Soler s’incorporarà de nou a Cadí La Seu, però ara en plenes condicions de fitxatge i firmant per una temporada. “En aquesta mitja temporada que he pogut estar aquí he vist que és un lloc ideal per seguir creixent, i això és el que vull” afirma la nova jugadora blanc-i-blava. També és mostra amb “ganes de seguir-ho fent bé com equip i jo personalment continuar creixent en la meva carrera”. Finalitza animant a la gent a “continuar gaudint plegats al Palau d’Esports, al nostre fortí”.

Agustí Peña
Júlia Soler defensant la samarreta de Cadí La Seu la temporada passada. Imatge: Agustí Peña.

 

En cerca de seguir millorant al “lloc ideal” per fer-ho

“Des del primer moment ens va mostrar el seu desig de continuar aquí amb nosaltres, i això diu molt de la seva part, el fet de voler-se sentir còmplice del treball que fem”, comenta Pep Ribes, director esportiu de Cadí La Seu, en referència a la plena intenció i disposició de Júlia Soler per seguir jugant al conjunt urgellenc. També diu que “la seva adaptació va ser molt bona tot i haver arribat a meitat de temporada i a un equip amb objectius molt diferents respecte d’on venia”. Avala també el seu costat humà dient que “és una excel·lent persona i té una grandíssima predisposició al treball”.

L’entrenador de Cadí La Seu, Jordi Acero, es mostra satisfet per la notícia. En línia amb Pep Ribes, el barceloní comenta que “des del primer segon que va xafar la Seu d’Urgell es va identificar molt amb l’equip, les companyes, el club i la ciutat”. Afegeix estar convençut “que es va integrar molt bé a la nostra filosofia de treball i de veure el bàsquet” i que “té moltes ganes de créixer i seguir millorant”. Per finalitzar, Acero puntualitza que “segur que ens donarà més coses que la darrera meitat de temporada pel que fa a energia, joc i confiança en atac per seguir sumant per l’equip”.

AE Sedis Bàsquet
D’esquerra a dreta: Pep Ribes, Júlia Soler i Pere Porta, un cop formalitzat l’acord.

 

Júlia Soler és el quart nom del Cadí La Seu 2022/2023 després d’Ariadna Pujol, Laura Peña i Montse Brotons.

Molta sort i èxits, Júlia!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir