Arriba Karline Pilabere, múscul Eurolliga per Cadí La Seu

AE Sedis Bàsquet i Karline Pilabere han arribat a un acord que els mantindrà vinculats la pròxima temporada.

Karline Pilabere aterra a la Seu d’Urgell procedent del TTT Riga, equip on també va jugar la seva nova companya Paula Strautmane. En aquests anys en l’equip letó, ha disputat la lliga domèstica del país i la màxima competició europea, l’Euroleague Women. Junt amb la seva bona trajectòria a escala de clubs, també és una fixa en els esquemes de la selecció de Letònia en tots els compromisos internacionals. Aquesta temporada vinent, s’ajuntarà a moltes de les seves noves companyies i debutarà a la Lliga Femenina Endesa de la mà de Cadí La Seu.

La interior letona es mostra “molt satisfeta d’unir-se a la família urgellenca” i comenta que “si unim tota la nostra força i bona intenció podrem aconseguir moltes coses bones com a equip”. El seu tècnic, Bernat Canut, també es mostra molt satisfet de l’acord arribat amb Pilabere: “Buscàvem una jugadora interior Europea amb experiència, però alhora que encaixés amb el nostre esperit d’equip i les circumstàncies ens han brindat aquesta oportunitat. És una jugadora molt forta físicament, lluitadora, capaç de defensar exteriors però també cincs grans, amb gran capacitat de rebot i velocitat per córrer la pista. Una de les seves virtuts és aquesta, el desplegament físic que aporta en cada partit. En atac polivalent per jugar al pal baix o de cara des de 6,75. Una altra tot terreny!”

Trajectòria esportiva: Karline Pilabere
2018/2019 – TTT Riga (Douglas Baltic Basketball League, Euroleague Women)
2019/2020 – TTT Riga (Douglas Baltic Basketball League, Euroleague Women)
2020/2021 – TTT Riga (Douglas Baltic Basketball League, Euroleague Women)
2021/2022 – Cadí La Seu (Lliga Femenina Endesa)

 

El nou Cadí La Seu quasi tancat per la temporada vinent: Laura Peña, Laia Raventós, Ariadna Pujol, Mikayla Pivec, Gala Mestres, Paula Strautmane, Irati Etxarri, Chelsey Perry i Karline Pilabere.

 

Benvinguda, Karline!

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir