Lucila Pascua posa punt i final a la seva etapa com a jugadora de Cadí La Seu.

Lucila Pascua i Sedis Bàsquet separen els seus camins un cop finalitzada la vinculació que unia a ambdues parts.

La jugadora de Ripollet, després d’una llarga trajectòria a la màxima categoria estatal, arribava a Cadí La Seu a principis de la passada temporada per aportar la seva experiència a pista. En la quarta jornada de la Liga Femenina Endesa d’enguany, vam tenir el plaer de premiar a la jugadora pel seu partit número 500 davant el Perfumerias Avenida al Palau d’Esports.

Una jugadora especial reconeguda arreu que, al igual que de tots els llocs on ha estat, també ha deixat marcat el seu gran carisma i personalitat en tot l’entorn de la nostra entitat i ciutat. Des de Sedis Bàsquet li agraïm la seva impol·luta professionalitat i compromís, a més a més de sempre mostrar una gran disposició a representar al club en aquest any de creixement mediàtic de la lliga.

Gràcies a tots els que heu fet possible la meva estada a la Seu tan especial, a les meves companyes, al cos tècnic, al club, al públic (especial menció a GAS pel seu suport incondicional), a la ciutat i als petits i grans patrocinadors que fan possible que això segueixi funcionant cada temporada. Orgullosa d’haver format part d’una temporada històrica pels 50 anys del club i la participació en l’Eurocup. Ens tornarem a trobar aviat a la pista.” Amb aquestes paraules s’ha volgut acomiadar, la gran Lucila Pascua, de la Seu d’Urgell.

Gràcies i molta sort Luci!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir