Paula Strautmane aposta per seguir creixent amb Cadí La Seu

Paula Strautmane i AE Sedis Bàsquet han arribat a un acord de renovació que seguirà vinculant ambdues parts la temporada vinent.

La letona Paula Strautmane seguirà vinculada a l’equip urgellenc la temporada 2022/2023. Causa d’això diu sentir-se “molt il·lusionada” i afirma que “és el primer equip en el qual m’hi quedo dos anys”. La jugadora exterior, la qual va tenir un gran pes en la rotació de la passada temporada, encara amb ambició una temporada on, gràcies a conèixer “l’ambient, ciutat i la gent” l’ajudarà a preparar-se per l’EuroCup, “perquè és un altre repte”. Personalment, també es sincera comentant: “Tinc la sensació que després d’aquesta temporada tinc encara feina per fer aquí, en el sentit que crec que podria haver aportat més. Per això em quedo, per demostrar del que soc capaç.”

Per finalitzar, també fa incís en el gran lligam entre l’equip, l’afició i el club: “Hem sentit l’amor (del públic) tota la temporada i esperem que segueixi igual o millor. Ens sentim molt estimades en aquesta ciutat, no només en els dies de partit, sinó també els altres, la gent és molt maca. La gent pel carrer ens saluda, ens parla, i sento que aquest equip no és un equip separat a la ciutat, sinó que és part d’ella i nosaltres part de la ciutat.”

Agustí Peña
Paula Strautmane finalitzant una safata en un partit de la darrera temporada. Imatge: Agustí Peña.

 

Consistència, sacrifici i implicació al servei de l’equip.

El director esportiu de Cadí La Seu, Pep Ribes, declara que “al veure el rendiment de Paula Strautmane els primers mesos de temporada vam tenir clar que era una peça importantíssima dins de l’equip.” Confirma sentir-se molt satisfet, no tan sols per la seva renovació, sinó per “la seva predisposició” alhora de tractar el possible, i ara fet realitat, futur amb l’equip i el club. “Ens va dir que no havia estat en un grup i en un club com aquest, ni tant reconeguda i volguda que en una ciutat com la Seu” afegeix en relació a les declaracions citades anteriorment de la jugadora. En relació al rol de la Paula dins l’equip aquesta darrera temporada diu que “és una d’aquelles jugadores que no es veuen en les estadístiques ni en els moments de lluir, però des del treball ha aportat una consistència i solidesa que no té preu.”. Finalitza dient que és “una d’aquelles peces que qualsevol entrenador o entrenadora la voldrien en el seu equip”.

Jordi Acero, entrenador de Cadí La Seu, afirma que la seva renovació “és molt bona pel grup”. Avala també la gran adaptació que va tenir la jove jugadora letona “al club, al grup de jugadores i a la ciutat”. Hi destaca el gran nivell defensiu dient que “ens dona molta solidesa defensiva, puja molt el nivell al darrere”, la qual la fa una peça molt important dins de l’equip, ja que “volem tornar a ser un equip que construeixi tot des de la defensa i la seva continuïtat és un pas endavant per aconseguir-ho”. Es mostra també convençut amb què “segur que en aquest segon any ens podrà donar més coses a nivell ofensiu”.

AE Sedis Bàsquet
D’esquerra a dreta: Pep Ribes, Paula Strautmane i Pere Porta, un cop formalitzat l’acord de renovació.

 

Amb aquesta darrera, i important, renovació, el Cadí La Seu de la temporada 2022/2023 va agafant forma: Laura Peña, Ariadna Pujol, Júlia Soler, Paula Strautmane, Montse Brotons i Georgina Bahí.

Molta sort i èxits, Paula!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir