Planificada la pretemporada de Cadí La Seu.

Cadí La Seu ja té planificada la pretemporada després de començar els entrenaments grupals.

L’equip de Bernat Canut, el qual complirà la seva quarta temporada al capdavant de la banqueta urgellenca, va començar a entrenar el passat dimecres 19 d’agost al Palau d’Esports amb totes les jugadores disponibles. Data marcada en l’imprevist després d’esperar els resultats de les diverses proves mèdiques que jugadores i cos tècnic s’han hagut de sotmetre.

Amb el primer partit oficial de la temporada a l’horitzó (Final Lliga Catalana el 6 de setembre) tocava acabar de perfilar la resta de la preparació per la que serà una temporada atípica. Així doncs, Cadí La Seu es medirà al nou projecte aragonès a la Liga Femenina Endesa, el Casademont Zaragoza, l’equip francès Toulouse Metropole Basket, un clàssic en cada pretemporada, i l’Spar Girona al Palau Blaugrana.

CALENDARI PRETEMPORADA 2020/2021

Dimecres 26 d’agost / 19:00 hores
CADÍ LA SEU – CASADEMONT ZARAGOZA
Palau d’Esports – La Seu d’Urgell

Dissabte 29 d’agost / 13:00 hores
CASADEMONT ZARAGOZA – CADÍ LA SEU
Pabellón Principe Felipe – Saragossa

Diumenge 6 de setembre / Final Lliga Catalana Femenina / 18:30 hores
SPAR GIRONA – CADÍ LA SEU
Palau Blaugrana – Barcelona

Dimarts 8 de setembre / 18:00 hores
CADÍ LA SEU – TMB BASKET
Palau d’Esports – La Seu d’Urgell

Diumenge 13 de setembre / 16:00 hores
TMB BASKET – CADÍ LA SEU
Petit Palais des Sports – Toulouse

El primer partit al Palau d’Esports, programat pel dimecres 26 d’agost, serà a porta tancada com a mesura de prevenció per mantenir la salut de tots els equips. Referent al partit del dia 8 de setembre, el club informarà de l’opció de poder assistir al partit. Aquesta planificació de partits queda subjecta a qualsevol canvi segons l’evolució de la pandèmia i les mesures de seguretat sanitàries que s’hagin de dur a terme per tal de mantenir la salut de tothom.

Som-hi Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir