Presentades les noves samarretes de Cadí La Seu per la temporada 2020/2021.

Aquest divendres dia 4 de setembre s’ha celebrat la presentació dels nous dissenys de les samarretes de CADÍ LA SEU al Palau d’Esports.

En l’acte han estat presents en primer pla Francesc Llenas, responsable de GEFF a Catalunya, Sofia Muller, representant de GEFF Espanya, Pere Porta, president de Sedis Bàsquet i Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu d’Urgell. De la mateixa manera, Georgina Bahí, Irati Etxarri, Laia Raventós i Maria Jespersen han estat les jugadores les quals s’han vestit de gala per mostrar-nos els nous dissenys que vestiran enguany.

Els discursos entre Sedis Bàsquet i GEFF seguien el mateix guió, remarcant la ben entesa entre entitats i l’orgull i la satisfacció de poder treballar junts. L’alcalde Jordi Fàbrega remarcava que “la Seu és una ciutat d’esport i d’esport femení” i que “un dels nostres principals orgulls és aquest equip i aquest club“. També desitjava molta sort i èxits a l’equip en una temporada que “esperem que sigui el més normal possible“.

Agustí Peña
Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu d’Urgell, Pere Porta, president de Sedis Bàsquet i Sofia Muller, representant de GEFF Espanya. Fotografia: Agustí Peña
 

Així doncs, CADÍ LA SEU estarà uniformat de cara a la Lliga Femenina Endesa amb un disseny atrevit el qual trenca l’estereotip d’altres anys amb un degradat inferior de blau cel a blanc. Pel que fa a la samarreta visitant, l’estil és el mateix però s’aposta pel groc fluorescent pels partits que es disputaran lluny del Palau d’Esports.

Tot i l’ajornament de la competició fins gener, ja s’han pogut veure les dues samarretes que representaran a club i ciutat arreu Europa. Les samarretes de l’EuroCup Women per CADÍ LA SEU segueixen un estil molt semblant al de la passada temporada a causa de les normatives FIBA. El detall doncs, es troba entre línies. Les jugadores portaran tots els noms de jugadores, jugadors, entrenadores i entrenadors del club, tant en la part de davant com la de darrere. Com bé sabem, el groc passa a ser el color local i el blau el visitant per la competició continental.

Agustí Peña
D’esquerra a dreta: Laia Raventós, Maria Jespersen, Irati Etxarri i Georgina Bahí. Fotografia: Agustí Peña
 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir