Primer partit de l’any al Palau i d’un mes de gener molt ambiciós per Cadí La Seu.

Segueixen les cites de la competició en aquests dies festiu tan assenyalats per un Cadí La Seu que disputarà el seu primer partit de l’any al Palau d’Esports. Després de tancar el 2020 amb una gran victòria a les illes canàries, les de Bernat Canut intentaran guanyar a un Quesos El Pastor molt necessitat de sumar.

 

El rival: Quesos El Pastor

El conjunt zamorà és un equip totalment diferent del que ens vam enfrontar en la quarta jornada de lliga al Pabellón Ángel Nieto. Un mal inici en la competició va portar al tècnic Ángel Fernandez a deixar el càrrec per canviar la dinàmica negativa que portava l’equip. El seu relleu ha sigut Fran Garcia, el qual ja va ser entrenador del conjunt de Zamora la temporada 2018-2019, on va aconseguir la permanència a la màxima competició. Arribada del nou tècnic i amb ell jugadores que han marxat i altres que han arribat per portar pel bon camí a un Quesos El Pastor que és el cuer de la classificació amb un balanç de dues victòries i setze derrotes. Tot i la mala situació en l’àmbit de resultats, han sigut molts els partits que han posat contra les cordes a equips grans i és un conjunt de jugadores encara més perillós a mesura que la temporada va avançant. En el darrer partit van estar a punt de trencar la dinàmica de victòries de Kutxabank Araski, on finalment l’equip basc es va imposar a les locals amb un ajustadíssim 59-60.

David Subirana
Fotografia: David Subirana

Un equip diferent de l’inicial amb una última baixa inesperada

El fet de no haver encertat la planificació de la plantilla ens fa, avui dia, parlar de l’equip que més canvis ha patit durant aquesta temporada. Les baixes de Romina Rodriguez, Klaudia Perisa, Valeriya Berezhynska i, la més recent, Brooke Salas han suposat l’arribada de jugadores com les exteriors Elisa Policari i Annamaria Prezelj. Junt amb aquestes dues la tornada a la competició espanyola de la jamaicana Vanessa Gidden. La imponent nova pivot arriba per encapçalar el joc interior de Quesos El Pastor després de defensar els colors de Campus Promete les últimes tres temporades. Bon vent i marca nova per un equip que buscarà seguir en la Lliga Femenina Endesa.

Zamora 24 horas
Fotografia: Zamora 24 hores

 

Les nostres

Cadí La Seu intentarà aprofitar, altra vegada, la bona inèrcia de sensacions viscudes en el darrer partit per tal de trobar-se amb la victòria al Palau. Una situació similar en el partit a Saragossa, tot i que les dues darreres possessions van condemnar a les nostres. Un partit ple de bones sensacions i de joc coral, però que de poc va servir de cara al següent partit per guanyar a Kutxabank Araski. Per tant, un Cadí La Seu que buscarà la regularitat en competitivitat i així poder sumar una nova victòria. Després del viatge a les illes canàries, han sigut diverses les sessions d’entrenament que ha pogut realitzar l’equip per encarar un mes de gener que es presenta caòtic, amb l’arribada de l’EuroCup Women inclosa. Centrades al màxim en un Quesos El Pastor que es va veure superat en el primer partit que es van enfrontar ambdós equips per 55-72.

San Acosta
Fotografia: San Acosta

Declaracions Bernat Canut

Compaginant el Nadal amb treball.
“Hem parat exactament dos dies perquè la competició no s’atura. Encarem un mes de gener exigent amb molts viatges i partits, per tant ens hem de preparar.”

Es repeteix la dinàmica de disputar un molt bon partit fora de casa i de jugar un nou partit al Palau. Creus que ho afrontarà millor l’equip aquesta vegada?
“Jo penso que sí. L’equip va agafant la maduresa que és important tenir en aquestes alçades de temporada abans d’un mes que serà fonamental per les nostres aspiracions. Tenim moltes il·lusions ficades en aquest gener, tant per la lliga com la bombolla d’EuroCup. Estic convençut que l’equip n’és conscient i que farem aquest pas de començar bé el partit com vam fer a Tenerife. Demà veurem una bona versió de Cadí La Seu.”

El próxim rival i partit.
“Han tingut algunes baixes i incorporacions però el rival demà som nosaltres mateixos. Ens hem de creure que necessitem més la victòria que elles perquè la part mitjana de la classificació està molt ajustada i és important anar sumant. Zamora està en un moment complicat, ha de començar a guanyar partits si vol aspirar a mantenir la categoria, però nosaltres no els hi ficarem gens fàcil.”

San Acosta
Fotografia: San Acosta

 

El partit es disputarà diumenge 3 de gener a les 18:00 hores al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell a porta tancada i serà retransmès per Canal FEB.

Prèvia de partit oferta per: Carnisseries Mitjana-Navinés.

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir