Sortir a pista i a gaudir del premi europeu competint

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dimecres, a les 20:00 hores a Istanbul, 18:00 hores nostres, al Ahmet Comert Sports Hall, en directe per Esport3 i Youtube FIBA, a Galatasaray en el partit corresponent a la tornada dels quarts de final de l’EuroCup Women.

 

El rival: Galatasaray Cagdas Factoring

Sense gaires presentacions més a esmentar ni comentar sobre el tros d’equip i entitat el qual ja vam veure el passat dimecres al Palau d’Esports. Galatasaray Cagdas Factoring arriba a aquest partit després de fer molt bé la feina a la Seu d’Urgell, passant per sobre d’un Cadí La Seu que va acabar cedint a partir del talent i físic turc en un tercer quart molt favorable. Un conjunt de jugadores amb moltes peces a l’exterior i l’interior amb molt físic per cobrir el perímetre i tapar qualsevol forat a la zona. Les d’Istanbul, amb una disfressa d’equip d’Euroleague Women, van a velocitat de creuer cap al conqueriment del títol, sent el darrer representant del país que es manté en peu. Teaira McCowan (15 punts i 23 rebots), Epiphanny Prince (22 punts i 5 rebots), Azura Stevens (18 punts) i Kamile Nacikaite (19 punts i 5 de 8 en tirs de tres) van ser les principals causants del 61-86 del partit d’anada a la capital urgellenca.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

Cadí La Seu

Amb orgull i ganes de competir portant el nom de la ciutat i de la nostra gent en una ciutat com, ni menys ni més, que Istanbul i fer-ho davant un equip i entitat com el Gatalasaray turc. Les urgellenques van poder mostrar de nou l’esperit competitiu i recollir una important victòria al Josean Gasca davant IDK Euskotren el passat dissabte (55-63). El cansament a les cames no va poder davant el de la ment. La mentalitat va ser clau en, sobretot, la segona part del partit per tal de poder sumar una molt valuosa desena victòria en un camp que es resistia els darrers anys. La il·lusió és ara la que portarà volant, mai més ben dit, a Cadí La Seu en un partit històric. El repte és digne de miracle, però és obvi que l’objectiu en aquest pròxim partit va molt més enllà del resultat. Cos tècnic i jugadores encaren aquest repte amb molta motivació i també amb l’objectiu de recollir bones sensacions i fer-ho amb la màxima salut possible per preparar, tan bé com es pugui, el pròxim repte de lliga al Palau d’Esports davant Movistar Estudiantes. AE Sedis Bàsquet i la Seu d’Urgell fent història, novament, a l’EuroCup Women.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir