Arriba, per fi, el primer partit de l’any

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest diumenge, a les 12:15 hores, en directe pel Twitter de la FEB, a Casademont Zaragoza en la que serà la disetena jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Casademont Zaragoza

El conjunt aragonès és el que més ha pogut evitar la pandèmia en aquest inici d’any. L’equip entrenat per Carlos Cantero ha sofert alguna baixa pel maleït virus, però no li ha impedit continuar competint. Fet que els fa ser l’únic equip que ha competit els setze partits de Lliga Femenina Endesa. Sense dubte, Casademont Zaragoza, parteix amb el gran avantatge de portar un gran nombre d’entrenaments i partits més que qualsevol altre equip de la lliga. Grans talents, ja coneguts, com Merritt Hempe, Vega Gimeno, Sierra Calhoun i Anna Cruz, estan sent molt importants en l’actual bona dinàmica de les vermelles.

Amb la virtual classificació per la Copa de la Reina a la butxaca, es situen en la quarta plaça de la taula classificatòria amb un balanç de nou victòries i set derrotes. Un equip amb molt caràcter i competitivitat que no posarà les baixes com excusa i voldrà seguir mantenint el seu bon estat de forma davant la seva gent.

Esther Casas
Fotografia: Esther Casas / Casademont Zaragoza

 

Cadí La Seu

Per fi veiem la llum al final del túnel. Després del darrer partit a Salamanca el dimecres 29 de desembre de l’any que ja hem deixat endarrere, les nostres tornaran a la Lliga Femenina Endesa divuit dies després. Han estat molts dies de treball sense tenir clar quan l’equip tornaria a jugar i, en cas de fer-ho, contra quin equip. Dos partits ajornats al Palau d’Esports, els dos encara sense data fixada, han provocat que les urgellenques hagin de tornar a jugar lluny de la Seu d’Urgell.

En aquest cas toca anar fins a Saragossa. Equip i cos tècnic son plenament conscients de la magnitud del rival i de jugar al Principe Felipe. La intensitat en el partit serà clau davant un rival que li agrada molt aprofitar tot el seu arsenal des del cinc contra cinc en estàtic. L’altra cara de la moneda serà veure si, després de tants dies sense competir, les de Bernat Canut podran imposar el seu ritme de joc a pista. En catorze partits disputats, Cadí La Seu té un balanç de nou victòries i cinc derrotes, ocupant, virtualment, la cinquena plaça de la taula classificatòria.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir