Visita especial amb la quarta victòria a l’horitzó

Cadí La Seu s’enfrontarà dissabte, a les 19:30, en directe pel Twitter de la FEB, a Duran Maquinaria Ensino en la que serà la quarta jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Duran Maquinaria Ensino

L’equip gallec segueix donant passades agegantades en el seu projecte esportiu. Miguel Ángel Ortega, amb passat al Cadí La Seu, ha agafat el timó del Duran Maquinaria Ensino aquesta temporada. Com a peces renovades del conjunt de jugadores del passat curs, hi tenen les exteriors Laura Aliaga, Helena Oma i Alba Prieto i les interiors Natalie Van Den Adel i Chatrice White. Gens malament la feina en els despatxos per mantenir a jugadores que van assolir objectius tan ambiciosos com una plaça entre els vuit primers equips per anar tant a la Copa de la Reina com als Playoffs de la Lliga Femenina Endesa. A més a més, la presència a l’EuroCup Women d’enguany després d’haver superat la fase prèvia contra el Magnolia Campobass italià. Com a cares noves, la nostra tan estimada Georgina Bahí, l’exjugadora de Cadí La Seu Marina Lizarazu, Maria Erauncetamurgil, Sofia Da Silva, Alessandra Orsili i Tamara Abalde, també jugadora amb passat urgellenc i que, malauradament, estarà de baixa durant dos o tres mesos.

Les de Lugo ocupen actualment el tercer lloc de la classificació amb dues victòries i una derrota, aquesta última al camp de Campus Promete després de dues pròrrogues que van caure, finalment, del costat local (84-77). Com hem esmentat abans, a part de la feina a la Lliga Femenina Endesa, cal valorar que les d’Ortega han aconseguit un bitllet per disputar l’EuroCup Women d’enguany. Un equip molt perillós amb jugadores experimentades a la lliga.

Duran Maquinaria Ensino
Fotografia: Duran Maquinaria Ensino

 

Cadí La Seu

Les nostres segueixen en boca de tothom, ja que ocupen, ni més ni menys, que la primera plaça de la classificació de la Lliga Femenina Endesa. Fet que és per estar orgullosos, tot i que Cadí La Seu resta a l’espera de què Valencia Basket i Perfumerias Avenida disputin el seu corresponent partit ajornat en aquesta tercera jornada. Un fet paranormal convertit en regal després del gran inici de competició amb tres victòries seguides. I no és més que això, un regal que no durarà molt temps per la realitat de la competició, però que no resta mèrits al que ha aconseguit l’equip avui dia.

Després d’un inici frenètic amb tres partits en poc més de set dies, les de Bernat Canut han pogut entrenar durant tota la setmana enfocats en el següent, i molt exigent, repte que les espera. Les jugadores i cos tècnic es recolzaran, novament, al fortí del Palau d’Esports per seguir somiant plegats i lluitar els quaranta minuts per intentar sumar la quarta victòria.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu d’en Bernat


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir