De peus a terra i direcció Vitòria a per la cinquena davant un rival en bona forma

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dissabte, a les 18:30, en directe per Canal FEB, a Kutxabank Araski en la que serà la cinquena jornada de la Lliga Femenina Endesa. Cadí La Seu intentarà trobar-se de nou amb la victòria en el Mendizorrotza per seguir fent història.

 

El rival: Kutxabank Araski

Sota la tutela de Madelen Urieta, el projecte de Kutxabank Araski segueix apostant per la solidesa en cerca de la regularitat dins d’aquesta, tan exigent, Lliga Femenina Endesa. A les continuïtats de Maria Asurmendi, Izaskun Garcia, Laura Pardo i la potent Tamara Seda, s’hi afegeixen grans apostes per tal d’escalar posicions a la taula classificatòria. Tanaya Atkinson, Leia Dongue i Katarina Zec, aquesta darrera millor jugadora de la quarta jornada de la lliga amb 32 dígits de valoració, noves incorporacions de pes pel nou projecte basc. A més a més, l’arribada de jugadores experimentades com Bea Sánchez, Gracia Alonso i Iullia Gladkova donen consistència i físic al conjunt d’Urieta.

Actualment, Kutxabank Araski es troba en estat de gràcia després d’encadenar fins a tres victòries i ocupar la tercera posició a la classificació amb un balanç favorable de 4-1. Victòries ajustades davant Embutidos Pajariel Bembibre (43-50), Campus Promete (53-47) i Innova-Tsn Leganés (75-80) certifiquen el gran estat de forma d’un conjunt de jugadores sempre molt físic, guerrer i amb ganes de competir fins al darrer minut de joc.

Kutxabank Araski
Fotografia: Kutxabank Araski

 

Cadí La Seu

De peus a terra. Així viu Cadí La Seu l’actual, i formidable, estat de forma que l’acompanya en aquest inici de temporada. Conscients del desplaçament i del rival, l’equip entrenat per Bernat Canut anirà a Vitòria en cerca de seguir prolongant el gran, i històric, inici de lliga. L’equip urgellenc va mostrar una versió molt sòlida al Palau d’Esports davant el Duran Maquinaria Ensino per sumar la quarta victòria. Seguint el mateix camí de lluita i sacrifici, junt amb una setmana de treball per solucionar errors i polir detalls tècnics i tàctics, Cadí La Seu vol trencar el petit malefici de Mendizorrotza i marxar de Vitòria amb una victòria.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu d’en Bernat


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir