Encetem la segona volta a casa d’un rival directe

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest diumenge, a les 12:30 hores al Pazo Dos Deportes, en directe per Canal FEB, a Duran Maquinaria Ensino en el partit corresponent a la setzena jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Duran Maquinaria Ensino

Tornem a enfrontar-nos a Duran Maquinaria Ensino en aquest inici de la segona volta de la Lliga Femenina Endesa. Les de Lugo arriben a aquest enfrontament ocupant la tretzena posició de la classificació amb un balanç de sis victòries i nou derrotes, el mateix que Cadí La Seu. A casa seva, però, és on mostren la seva millor versió competitiva, fent que els rivals no es puguin relaxar en els quaranta minuts de partit si volen emportar-se quelcom positiu del Pazo. Amb la baixa sensible de Blanca Millán, jugadores com Alba Prieto, Paula Ginzo, Lydia Giomi i Margaret Roundtree estan donant passades endavant per intentar cobrir tot el que generava la talentosa jugadora gallega. Les d’Antonio Pernas venen d’una dura derrota al Movistar Academy Magariños davant Movistar Estudiantes (82-39), fet que les fa molt més perilloses, amb l’objectiu d’anar amb el ganivet entre les dents per trencar la mala dinàmica de tres derrotes.

Spar Gran Canaria
Fotografia: Spar Gran Canaria

 

Cadí La Seu

Les urgellenques tornen a la Lliga Femenina Endesa conscients de l’exigent repte en forma de gran oportunitat que tenen a terres gallegues. Com esmentàvem abans, Duran Maquinaria Ensino és un rival directe que té el mateix balanç de sis victòries i nou derrotes que les nostres en una classificació que ara ocupem la novena posició gràcies a la proesa aconseguida davant Perfumerías Avenida en el darrer partit del 2022. Cadí La Seu arriba a aquest partit havent-se trobat novament amb la victòria en l’EuroCup Women, superant a un SL Benfica que va posar les coses molt difícils (62-53). L’aportació de Stephanie Watts (19 punts) va ser clau per guanyar un partit que marcava l’empat en el marcador encarant els darrers deu minuts. Important sortir a per tot i amb tot per intentar sumar una setena victòria a la lliga que seria molt significativa per sortir cap amunt de l’empat entre cinc equips fins a les posicions de descens. De la mateixa manera, retrobar-nos amb la victòria lluny del Palau d’Esports gairebé un mes després.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir