Cap a Madrid amb el clar objectiu de millorar i competir de valent

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dimecres, a les 18:00 hores al Movistar Academy Magariños, en directe per Twitch de baloncestoesp, a Movistar Estudiantes en el partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Movistar Estudiantes

El nostre pròxim rival ja és un conegut i, naturalment, també ho és en tot el panorama basquetbolístic per la seva història, on just aquesta temporada està celebrant el seu 75è aniversari. El conjunt madrileny l’entrenava Alberto Ortego, i ara assolint el rol de director esportiu de l’equip, ha deixat pas a David Gallego, el seu antic ajudant el passat curs. Amb baixes sensibles com les de Laura Quevedo i Arica Carter, Movistar Estudiantes afronta aquesta temporada la doble competició de Lliga Femenina Endesa i EuroCup Women amb optimisme tot i el canvi de cromos sofert a l’estiu. Una Melisa Gretter que continua liderant el joc des del lloc de base, passant pel talent interior de Fingall, la joventut efervescent de Begoña de Santiago i incorporacions com les de les bessones belgues Billie i Becky Massey. Moltes cares noves, però sempre amb la mateixa identitat, lluitar fins a l’últim instant costi el que costi. A més a més, venen de guanyar al complicat camp Santiago Martín de Tenerife, debutant així a la competició domestica amb el resultat de 57-69 després d’un gran segon quart.

Juan Pelegrín
Melisa Gretter liderant al seu equip. Fotografia: Juan Pelegrín

 

Cadí La Seu

Després de la consecució de la cinquena Lliga Catalana, Cadí La Seu va topar amb la realitat de la duresa d’una nova Lliga Femenina Endesa. Un Hozono Global Jairis molt superior en tots els aspectes del joc, va aconseguir tombar a l’equip urgellenc al Palau d’Esports (51-64). Sense dubte, un primer sotrac que ha servit de valent per tornar a la feina i començar a construir la base en la qual s’ha de sostenir aquest Cadí La Seu. Sense mirar endarrere pels darrers precedents al Movistar Academy Magariños, dues victòries en les darreres dues temporades, Jordi Acero i el seu equip tècnic és plenament conscient de la dimensió del pròxim repte i, naturalment, les jugadores també. Caure i aixecar-nos, caure i aixecar-nos, i així constantment. Anem a Madrid amb tot, a intentar ser la millor versió possible.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir