Taylor Koenen, reforç de luxe pel perímetre urgellenc

Taylor Koenen i AE Sedis Bàsquet han arribat a un acord per la pròxima temporada.

La jugadora nord-americana, nascuda el 10 de febrer del 1998, va viure els seus quatre anys d’etapa universitària a North Carolina, on hi va tenir un paper destacable dins de l’equip. En la seva primera aventura com a jugadora professional, va experimentar la lliga suïssa defensant els colors del Friburg, on va anotar 15,2 punts, 6,2 rebots i 2,6 assistències per partit, a més de disputar l’EuroCup Women. En la passada temporada, Koenen arribà a la Lliga Femenina Endesa de la mà de Baxi Ferrol, on ha sigut, sense cap mena de dubte, una de les jugadores referents de l’equip i una de les revelacions de la competició. Els seus 13,9 punts, 7,3 rebots per un 14,9 de valoració per partit mostren una regularitat a alt nivell que també li ha donat diversos premis individuals de millor jugadora de la jornada en la complicada lliga estatal. Hi podríem destacar la seva polivalència per poder ocupar la posició de tres però també de quatre, jugadora amb un bon físic i habilitat anotadora que també intimida al darrere.

Jordi Acero es mostra molt content per la incorporació de Taylor Koenen, on hi declara el següent: “Fem una valoració molt positiva de la seva incorporació. És una jugadora americana que ja es coneix la lliga. Ve de fer una bona temporada a Ferrol, tot i que l’equip no va acompanyar a nivell de classificació. Creiem que és una jugadora polivalent i amb molt talent ofensiu que ens podrà donar un ventall de diferents situacions a nivell d’atac. Convençuts de què ens aportarà molt, també en el rebot. Quan arribi a la Seu farem el possible per ajudar-la en la seva adaptació al club i a la ciutat”.

Casademont Zaragoza
Taylor Koenen en un partit de la Lliga Femenina Endesa de la darrera temporada. Imatge: Casademont Zaragoza

 

El Cadí La Seu 2022/2023 compta ja amb les següents jugadores: Ariadna Pujol, Laura Peña, Montse Brotons, Júlia Soler, Georgina Bahí, Paula Strautmane, Elise Ramette i Taylor Koenen.

Molta sort i èxits, Taylor!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir