Zoe Hernández arriba a la Seu d’Urgell per reforçar l’equip

Zoe Hernández i AE Sedis Bàsquet uneixen els seus camins per les pròximes dues temporades i l’aragonesa es converteix, d’aquesta manera, en nova jugadora de Cadí La Seu.

L’exterior nascuda a Saragossa el 18 de març del 2001 torna a la Lliga Femenina Endesa de la mà de Cadí La Seu amb l’objectiu de continuar creixent com a jugadora. Zoe Hernández, que normalment ocupa la posició d’escorta, arriba a la Seu d’Urgell procedent del Fundación Navarra Baloncesto Ardoi, on ha anotat 9,4 punts de mitja a la Lliga Femenina Challenge. La jove jugadora va començar el seu camí professional amb el bàsquet de la mà d’aquell Mann-Filter Casablanca la temporada 2019/2020. Un projecte amb jugadores amb experiència on Zoe va formar part en un rol més secundari degut a la competència que hi havia en la seva posició. El curs següent no canviaria de ciutat, però sí de colors, en el naixement del Casademont Zaragoza femení, amb l’objectiu de creixer i aprofitar tota oportunitat que se li podia presentar. De la mateixa manera seguia la temporada 2021/2022, on va disputar 8 minuts de mitja en un Casademont també amb peces importants. Amb ganes de canviar la dinàmica que estava agafant els seus rols als equips on ha estat, canviava Saragossa per Navarra, per disputar la Lliga Femenina Challenge i agafar molts minuts i confiança en aquest darrer curs. Per tant, Zoe Hernández fitxa per Cadí La Seu, il·lusionada, amb l’objectiu de mostrar la seva valia i de sumar minuts amb la samarreta blanc-i-blava.

Zoe Hernández valora d’aquesta manera el seu fitxatge per Cadí La Seu: “Estic molt feliç de poder formar part del Cadí La Seu aquesta temporada i molt agraïda al club per l’oportunitat. És un club que porta fent les coses molt bé les últimes temporades i del qual totes les jugadores que conec i que han passat per aquí m’han parlat molt bé. A nivell personal molt contenta de tornar a la lliga i en un club com el de la Seu d’Urgell per continuar creixent. Amb moltes ganes de conèixer totes les meves companyes i començar a treballar, convençuda que serà un bon any per a tothom i que gaudirem junts al Palau.”

Ester Casas
Zoe Hernández amb els colors de Casademont Zaragoza disputant la Lliga Femenina Endesa. Imatge: Ester Casas / Casademont Zaragoza.

 

D’aquesta manera, Cadí La Seu ja compta amb totes les jugadores per aquesta pròxima temporada: Elise Ramette, Carmen Grande, Cameron Swartz, Júlia Soler, Zoe Hernández, Anna Palma, Sara Rún Hinriksdóttir, Veronika Remenárová, Maggie Bair, Montse Brotons i Sierra Campisano.

Molta sort i èxits, Zoe!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir