1 Euro, 1 Color, 1 Somriure Jo participo!

Aquest és el nom de la campanya solidària que impulsen conjuntament la Fundació Vicente Ferrerl’AE SEDIS Bàsquet, amb el suport del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

L’objectiu de la campanya és recaptar fons per al projecte Hàbitat al sud-est de la Índia.

Els diners que es recullin serviran per construir un habitatge per a una família del districte d’Anantapur. La casa formarà part d’una colònia de vivendes on s’allotjaran les persones de les comunitats més desfavorides que viuen en indrets en condicions d’higiene i seguretat molt deficients. Per a aquestes persones, disposar d’una llar és un requisit imprescindible per a la seva integració social.

La campanya consisteix en exhibir una “Rangoli solidari” gegant que s’haurà d’anar omplint amb les donacions. Es tracta d’anar pintant trossets del rangoli de la campanya “Un euro, un color, un somriure”.

La campanya es comença aprofitat la presència del SEDIS Bàsquet a la Fira de San Ermengol de la Seu d’Urgell i durarà fins el 30 de desembre aprofitant els partits de bàsquet al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell.

CapturaDes del SEDIS s’ha valorat molt positivament la campanya solidària, en tant que es considera la iniciativa molt necessària, i s’espera obrir una etapa de col·laboració social amb el voluntariat de la Seu d’Urgell de la Fundació Vicente Ferrer, i es destaca el suport rebut per l’àrea d’esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Comparteix

ens Deixa una resposta