Anniina Aijanen la 4 que tanca el joc interior de Cadí La Seu per la Liga Dia 18/19

CADI LA SEU ja ha trobat la darrera jugadora que completarà la rotació del joc interior blanc-i-blau. Anniina Aijanen és l’elegida. Finlandesa de 22 anys, 1,88 d’alçada, procedent de la NCAA en la que ha estat jugant i formant-se en l’universitat de Xavier.

Aijanen aportarà a l’equip, dirigit per Bernat Canut, duresa defensiva dins la zona, bon treball de rebot i possibilitats d’anotar des de totes les situacions i posicions d’atac. Com ja és habitual en la confecció de les darreres plantilles de CADI LA SEU la jugadora finlandesa reuneix les condicions de joventut, talent, ambició i actitud de treball per ajudar a complir amb els objectius d’una LIGA DIA que es presenta exigent, il.lusionant i plena d’emocions i reptes pels 14 equips que hi prendran part.

Amb Aijanen ja són 9 les jugadores confirmades en la jove plantilla de CADI LA SEU per afrontar la temporada 18/19. Yurena Diaz, Andrea Vilaró, Ariadna Pujol, Mehryn Kraker, Irati Etxarri, Georgina Bahi, Shereesha Richards, Cassie Oursler i Aniina Aijanen. La direcció esportiva treballa per trobar la base que ha de compartir lloc en la direcció de l’equip amb Yurena Diaz.

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta