Bernat Canut seguirà dirigint la banqueta de Cadí La Seu la temporada 2019/2020.

Un cop ja deixant escrita una temporada històrica, el club ja s’ha posat en marxa de cara la temporada següent i ho ha començat fent renovant la cara visible de la banqueta de Cadí La Seu. El jove tècnic ha acceptat l’oferta de renovació i declara estar molt content seguir perquè “és casa meva i hi estic molt a gust“.

En Bernat va arribar com a entrenador principal de l’equip fa dues temporades, a causa de la baixa inesperada de Joan Carles Pié. Amb una gran responsabilitat per davant, l’urgellenc va agafar el timó de l’equip dirigint-lo fins a les portes d’una participació en unes noves fases de Playoffs la temporada 2017/2018. Una temporada més tard firmava, ni més ni menys, la millor temporada de Cadí La Seu en tota la seva trajectòria en la màxima categoria estatal amb una classificació a la Copa de la Reina i a unes noves semifinals de PlayOffs pel títol de lliga.

Humilitat, exigència i professionalitat són tres dels adjectius que van donats de la mà d’en Bernat, el qual ja posa els ulls a la temporada vinent: “Renovarem unes quantes jugadores bàsiques pel projecte i incorporarem jugadores amb talent i molt potencial. L’objectiu és tenir gana, ser competitius. Tenim un repte il·lusionant per davant que ens requereix molta responsabilitat i treball.“.

Tanmateix, ressalta una de les claus per encarar els pròxims objectius que es presentin: “Que els aficionats segueixin acudint al Palau amb la passió que ho han fet aquests darrers temps i que es sentin orgullosos del seu equip. La comunió equip-palau-ciutat ens ha de definir!“. ¡Molta sort i èxits, Bernat!

bernat_canut_renovacio
Bernat Canut junt a Pere Porta, president del club en l’acord de renovació.

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta