Caitlyn Ramirez nova jugadora de Cadí La Seu.

CAITLYN RAMIREZ formarà part de la plantilla de CADÍ LA SEU per jugar la LF1 2017/2018. Jugadora USA de 22 anys i 1,88 d’alçada. Ha acabat la seva carrera NCAA a la TROY UNIVERSITY sent la jugadora 23 del ranquing de rebotadores d’aquest curs acabat de la NCAA amb 10,4 r.p.p. i 15’7 p.p.p.

Seguint la filosofia i planning establert per la confecció de la plantilla, la direcció esportiva del club segueix incorporant joves jugadores que tinguin un llarg recorregut. En aquest cas s’ha apostat per aquesta jove jugadora USA que ha d’aportar força i duresa dins de la pintura, així com diversitat d’opcions en el joc ofensiu ja que a la seva energia en el joc interior també i uneix un bon llançament de llarga distancia.

Amb aquesta incorporació la plantilla actual de CADÍ LA SEU compta ja amb 7 jugadores. Yurena Diaz, Marta Montoliu, Andrea Vilaró, Ariadna Pujol, Georgina Bahi, Nogaye Lo i Caitlyn Ramirez.

El club continua atent al mercat per completar la plantilla amb una base, una nova jugadora exterior i la 4a pivot que han de deixar la plantilla 2017/2018 tancada.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta