Candice Warthen completa la plantilla de Cadí La Seu

Joan Carles Pié ja te la darrera peça que completa la plantilla. L’escollida és la base USA Candice Warthen. Jugadora de 24 anys, 1,68 d’alçada i que la temporada passada va “debutar” al bàsquet europeu jugant a Finlàndia.

Candice Warthen és la jugadora que es buscava per tancar el roster de CADÍ LA SEU. Base elèctrica amb la velocitat i joc ràpid i agressiu que te en la verticalitat i un poderós joc de 1×1 la seva millor qualitat, sent també una excel·lent defensora per les grans condicions físiques que la jove jugadora te.

Formada en la Universitat de Arizona, que esta entre les millors 15 universitats USA, i que en la seva carrera en la NCAA va acreditar 13 p.p.p., 5 rebots pp i 3 assistències pp. Aquesta darrera temporada a Finlàndia a estat la 2ona millor anotadora amb 19 ppp, ha capturat 6,5 rebots pp i a produït 4,3 assistències p.p.

Amb l’incorporació de Tirera, que avui ja ha estat treballant amb l’equip, i de Warthen la plantilla de CADÍ LA SEU queda tancada per afrontar una LF 2016/2017 que es preveu molt igualada, inclús més que en els darrers anys, tot i que els grans favorits al títol final continuaran sent Perfumerias Avenida i Spar Citylift Girona.

Tirera i Warthen debutaran el proper diumenge 25 de setembre en la final de la Lliga Catalana Femenina, que es jugarà al Palau d’Esports a les 12:30 hr i que enfrontarà a CADÍ LA SEU i a SPAR CITYLIFT GIRONA amb la presencia de les càmeres de Esport3 en directe.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta