Segona victòria d’infart en un Palau màgic que s’estrenava en lliga regular.

Un Palau vestit de gala per l’ocasió, tornàvem a inaugurar una temporada més a la màxima categoria del bàsquet femení a la Seu d’Urgell.

El partit començava amb un RPK Araski amb les idees molt clares i imposant-se en el primer tram inicial. La resposta local venia de la mà de la capitana Georgina Bahí que, tot i ficar dos llançaments més enllà de la línia de 6,75, no aconseguia baixar el ritme imposat per les visitants. Tània Pérez es trobava més còmoda del pensat jugant altre cop al Palau, i ho demostrava amb una estadística de tir perfecta (3/3 tirs de camp amb dos triples). Les de Vitòria no afluixaven, qualsevol reacció de les de Bernat Canut quedava en res pel desencert local i la solidesa defensiva de les de Madelén Urieta. L’intercanvi de cistelles era constant en el tram final de període, on Cadí La Seu ha pogut tancar el quart amb un marcador desfavorable de 15-21.

Segon quart que prometia la mateixa intensitat que la del primer. Aquest cop, el resultat parcial dels deu minuts acabaria sent de 14-14 amb màxima igualtat. L’equip de Bernat Canut intentava igualar l’agressivitat i intensitat de l’equip basc, gràcies a això Cadí La Seu ha seguit dins del partit amb dues clares protagonistes, Elin Gustavsson i la debutant Sydney Wiese. La jugadora sueca, a base de joc dur i fiabilitat des de la línia de tir lliure, ha marcat la pauta a seguir de les locals. Pel que fa a la Syd, molt encertada des de la línia de tres punts i amb molt bona lectura del joc, trobant els forats de la defensa de Vitòria. Marcador, com hem dit, desfavorable de 6 punts com al primer quart amb un resultat de 29-35.

Tornada dels vestidors amb un RPK Araski que no ha estat per romanços. Les jugadores de Bernat Canut tan sols han pogut anotar dos punts en contra dels 11 visitants. Un parcial de 0-11 provocava el temps mort del tècnic urgellenc amb un marcador de 31-46 desfavorable. Les opcions ofensives de Cadí La Seu passaven totes, absolutament totes, per l’americana Tinara Moore, la qual provocava 4 faltes personals i anotava 11 punts. Gràcies a la reacció local, tant en defensa com en jugar intel·ligent en atac, es tornava a ajustar el marcador, 46-50.

Últim quart al Palau d’Esports, no apte per a cardíacs, on cada minut que passava de partit cremava més i més la pilota. Cistella local per encetar el quart i resposta visitant, 48-52. En aquest moment de partit començaria la sequera anotadora, ningú trobava l’encert en un partit defensiu com el que estàvem vivint. Les de Madelen anotaven la que podia ser la cistella que deixés anar el seu joc imparable altre cop, però Yurena Díaz des del 6,75 va tornar a ficar l’equip a 3 punts. Tinara Moore anotava un tir lliure i una cistella després d’una assistència fantàstica de Sydney Wiese, Cadí La Seu seguia lluitant per la victòria tot i no haver anat en cap moment per davant en el marcador. Gràcies a la defensa i el poc desencert que ha tingut el rival al tram final de partit, les locals aconseguien tenir pilota de partit amb un marcador 58-59 quan faltaven 14 segons. És quan, a llavors, Georgina Bahí ben oberta des de la cantonada encistella un tros de triple que li dóna la victòria a l’equip urgellenc després que les visitants no anotessin cistella restant 3 segons de joc.

Segon partit, segona victòria, tornada d’infart de la Liga Femenina en un Palau ple de “gom a gom”.

Jugadora destacada Cadí La Seu: Tinara Moore (16 punts, 3 rebots, 16 de valoració), Georgina Bahí (13 punts, 5 rebots, 16 valoració)
Jugadora destacada RPK Araski: Tània Pérez (12 punts, 4 rebots, 13 de valoració), Tamara Seda (11 punts, 4 rebots, 16 de valoració)

Parcials: (15-21, 14-14, 17-15, 15-9)

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta