Danni Williams és la segona incorporació per la pròxima temporada, talent americà pel joc exterior.

L’escorta firma per una temporada i farà el seu debut a la lliga espanyola de la mà de Cadí La Seu.

Nascuda a Clovis, Nou Mèxic, el 16 d’octubre de 1996 va conèixer el bàsquet a Clovis High School, institut de la seva localitat. Danni Williams va iniciar la seva etapa universitària a Texas amb la universitat Texas A&M. Un primer any d’adaptació i un segon any d’impacte basquetbolístic guanyant-se la titularitat i despuntant amb quasi bé 17 punts per partit. En el seu tercer any va seguir amb un bon rendiment en la que seria la seva darrera aportació a Texas A&M. En el seu últim any universitari va canviar de “casa” sense moure’s de regió, incorporant-se a la prestigiosa universitat de Texas amb l’equip de Texas Longhorns. Allà va arribar com a titular anotant més de 10 punts per partit i acariciant el 40% d’encert en tirs de tres punts.

Al novembre de la darrera temporada donava el salt al bàsquet professional de la mà del Breidablik Kopavogur, equip de la lliga islandesa. En els 18 partits disputats liderava la lliga en anotació (33,1 punts per partit) i es col·locava quarta en rebots (12,2 per partit) tot i els seus 178 centímetres d’alçada.

Esquerrana elèctrica amb bon llançament exterior i bona lectura de joc en el bloqueig i continuació ve a reforçar la línia exterior a les ordres de Bernat Canut, el qual destaca: “És una jugadora hàbil amb la pilota a les mans i desequilibrant en l’u contra u, amb facilitat per anotar de tres i molt caràcter competitiu. Té una bona visió de joc que la converteix en una generadora. Esperem que es trobi a gust, s’adapti i ens aporti tot el seu talent.

Així doncs, Danni Williams s’incorpora al bloc format per Yurena Díaz, Laura Peña, Marina Lizarazu, Irati Etxarri, Ariadna Pujol, Gala Mestres i Georgina Bahí.

Benvinguda Danni!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta