Debut de Leigha Brown i victòria

L’estrena de la nouvinguda Leigha Brown amb la samarreta blanc i blava no podia haver estat millor. El Cadí la Seu suma la tercera victoria en Lliga després de derrotar al Celta Zorka Recalvi per 74 a 69, amb 16 punts de la jugadora americana i amb una estel·lar Júlia Soler, amb 25 de valoració.

 

Molta igualtat a la primera part

El primer quart va tenir un clar domini urgellenc, amb un parcial de 24 a 14. Moltes juadores van poder sumar punts amb facilitat gràcies a una bona circulació de pilota (7 assistències). Per part del Celta, només la base Regina Aguilar aconseguia sumar.

El Celta va intensificar la defensa en el segon quart, pero el Cadí va aconseguir mantenir una distancia comoda al marcador en tot moment. En aquest quart Leigha Brown va començar ja a deixar detalls de la seva inmensa qualitat, molt ben acompanyada pels punts de la Maggie i la Sierra. 42 a 34 per cloure la primera part.

Fotografia: Agustí Peña

 

Remuntada del Celta

Cristina Cantero va aconseguir ajustar peces a la mitja part i el Celta va encadenar un parcial de 12 a 19 que retallava la distància al marcador. Aguilar, Haidara i Samson eren les més inspirades per part de les gallegues. Entràvem als últims 10 minuts amb només 1 punt d’avantatge (54-53).

L’últim període va tenir un nom propi: Júlia Soler. La jugadora catalana s’està epecialitzant en trencar els partits, i ahir ho va aconseguir de nou, amb 10 punts el el darrer quart. Tot i l’intent de remuntada del Celta en els últims minuts, el Cadí va poder tancar el partit fent que la victòria no marxés del Palau (74-69).

Agustí Peña Fotografia: Agustí Peña

 

CADÍ LA SEU (74):Elise Ramette 10, Montse Brotons 0, Ana Palma 4, Carmen Grande 4, Júlia Soler 20, Sara Hinriksdottir 0, Veronika Remenarova 2, Zoe Hernández 0, Lotta-Maj Lahtinen 4, Leigha Brown 16, Margaret Bair 8, Sierra Campisano 6.

CELTA ZORKA RECALVI (69):Haidara 14, Benton 12, Samson 11, Senosiain 4, Musa 8, Aguilar 14, Garfella 2, Trahan 4, Vidal 0, Premasunac 0, Prats 0.

Parcials: 24-14, 18-20, 12-19, 20-16
Àrbitres: Lizana, Marqueta, Areste
Incidències: Partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Femenina Endesa disputat al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell.

Imatges del partit: Agustí Peña.

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

ens Deixa una resposta