En busca de la quarta victòria

Després de dues derrotes consecutives en Lliga, el Cadí la Seu buscara retrobar-se amb la victòria, en el partit que l’enfrontarà a l’Embutidos Pajariel Bembibre. El matx es disputarà a les 19:30h al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell, en directe per FEB TV.

 

El rival: Embutidos Pajariel Bembibre

L’equip lleonès està necessitat de victòries, ja que ocupa la darrera posició a la classificació amb 9 derrotes en els 9 partits disputats. Precisament aquesta mala ratxa va portar al Bembibre a destituir el seu entrenador, Popi González, i a fitxar a Bea Pacheco com a nova entrenadora.
El canvi d’entrenador sol ser un bon revulsiu per un equip en mala dinàmica. Així doncs, podem esperar un Bembibre agressiu en defensa i vertical en atac, on probablement predominaran les estructures de bloqueig directe. Les jugadores a tenir en compte de l’equip lleonès són: Garraud (escorta, 10p i 3r), Kroselj (base, 10 i 2a) i Rivers (pivot, 11p, 7r).

Fotografia: E.P.Bembibre

 

Cadí La Seu

L’equip urgellenc ocupa actualment la tretzena posició a la classificació, amb un balanç de 3 victòries i 6 derrotes. L’últim partit disputat va acabar amb derrota a Salamanca, malgrat una gran lluita de les nostres jugadores (65-59).

Davant l’extra de motivació que tindrà el Bembibre, serà molt important mantenir la concentració durant els 40 minuts. Aprofitar els miss matches que es generaran favorables a les nostres alers i pivots serà clau per assegurar el ritme de partit. En defensa, caldrà ser incisives en primera línia per forçar males passades i travar el joc lleonès.

Fotografia: Agustí Peña

La veu de l’equip tècnic

cadi1esportcat3La_Seu_escutlogo_diputacioara-lleida4

ens Deixa una resposta