ENCETEM LA SEGONA VOLTA A LUGO

El Cadí la Seu viatja fins a la pista de l’Ensino Lugo amb l’objectiu d’escalar posicions a la classificació i allunyar-se de les posicions de descens. El partit es disputarà diumenge dia 7 a les 19 hores, en directe per FEB TV.

 

El rival: Durán Maquinaria Ensino

L’equip gallec està fent una de les millors temporades de la seva història a la Lliga Femenina, ocupant la vuitena posició a la classificació amb un balanç de 8 victòries i 7 derrotes. En el partit de la primera volta, el Lugo va ser capaç d’endur-se la victòria del Palau, en un partit marcat pel desencert (46 a 57) i amb Lamana i Giomi com a més destacades.

Com ja vam recalcar en la prèvia del primer partit, les jugadores més importants de l’equip dirigit per Antonio Pernas són l’aler Imani Tate (13p, 4r), la base catalana Laia Lamana (8p, 2a) i la pivot de 1.98m Lydia Giomi (9p, 5r).

L’Ensino és un equip intens i sòlid, que sempre treballa i que mai es dona per vençut. Destaquen per jugar de fora endins, amb Tate i Lamana penetrant per doblar la pilota a les pivots, sempre ben col·locades. En defensa solen exhibir una zona 2-3 amb Giomi al mig col·lapsant la pintura i les línies de passada centrals.

Fotografia: FEB

 

Cadí La Seu

Després de 3 derrotes consecutives, és fonamental que el Cadí aconsegueixi esgarrapar la victòria a Lugo, una pista que sempre és complicada. Això passarà per atacar bé la zona 2-3 que segurament plantejaran les gallegues, amb una bona circulació de pilota i buscant l’esquena de l’última línia defensiva, i per frenar la connexió Lamana-Giomi.

Fotografia: FEB
 

La veu de l’equip tècnic

cadi1esportcat3La_Seu_escutlogo_diputacioara-lleida4

ens Deixa una resposta