Geff Sport es converteix en el nou patrocinador de roba oficial de Sedis Bàsquet.

La marca de roba esportiva Geff Sport vestirà a Sedis Bàsquet les dues pròximes temporades amb opció de renovar l’acord.

Un cop presentada la nova imatge, el club ha treballat de valent per tal d’escollir quina seria la nova marca esportiva la temporada vinent. Després d’estudiar vàries opcions, Geff Sport va presentar la seva proposta i les dues parts van començar a treballar colze a colze. Marca reconeguda en l’àmbit nacional i internacional, vestint a molts equips i en molts esports diferents, que ha decidit clarament apostar pel bàsquet català. Servei, proximitat i fabricació nacional són tres dels pilars principals que defineixen a la perfecció Geff Sport.

Cadí La Seu estarà uniformat per diversos dissenys trencadors segons els esdeveniments que es celebrin durant la temporada i segons la competició que jugui. D’aquesta manera, a hores d’ara, l’equip disposarà de samarreta local i visitant per la Liga Dia i un altre disseny d’ambdues per tal de representar el club i la ciutat arreu Europa mitjançant l’Eurocup Women. El primer d’aquests dos dissenys serà l’encarregat de vestir també a la resta de jugadors del club.

Avui, dijous 18 de juliol a les 10:30 hores al Palau d’Esports, es farà una roda de premsa en motiu de presentar l’acord amb Geff Sport. Així com presentar les equipacions de Liga Dia i Eurocup Women que lluirà Cadí La Seu junt amb Bernat Canut, entrenador de l’equip, i Georgina Bahí, la capitana.

Som-hi Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta