Irati Etxarri, la nova sensació de la lliga, segueix apostant per Cadí La Seu.

La jove jugadora navarresa de 20 anys, Irati Etxarri, fa vàlid l’any que li queda vigent de contracte i seguirà la temporada vinent a Cadí La Seu.

La Irati va arribar procedent de l’equip vitorià, i vigent amfitrió de la Copa de la Reina, l’RPK Araski. Tot i la seva joventut, amb aquesta temporada ja acabada, ha disputat tres temporades a la Liga DIA i encararà la quarta, i segona amb Cadí La Seu, la temporada 2019/2020. Gràcies a una gran presència física, bons recursos tècnics i confiança ha aconseguit fer-se veure en tot el panorama nacional amb grans actuacions tant en l’àmbit ofensiu com en l’àmbit defensiu. També, a escala personal ha estat un pas endavant per ella, ja que “marxava de casa” per primer cop i l’experiència, segons ella, ha estat més que satisfactòria.

A més a més, el pas endavant que ha donat la navarresa enguany ha quedat reflectit en les seves xifres estadístiques. Per una part en comparació amb les de la seva última temporada a Vitòria i per l’altra, la millora constant a mesura que passaven les jornades: 5,1 de valoració en lliga regular, 7,5 en la Copa de la Reina i 7,6 en la fase de Playoffs.

Un cop acordada la seva renovació, ha volgut expressar la seva satisfacció al saber que es queda un any més a la Seu d’Urgell: “Després d’un any increïble estic molt contenta de renovar i seguir creixent en aquest club. Per a mi és un orgull saber que el club confia en mi per continuar una temporada més. Espero que tots ens seguiu amb les mateixes ganes que aquest any.“.

¡Som-hi Irati!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta