Irati Etxarri primera nova incorporació de Cadí La Seu per la temporada 2018/2019.

Irati Etxarri, navarresa de 19 anys, 1,86 d’alçada i amb ja dues temporades d’experiència en la LF1 amb el seu club de procedència, l’Araski de Vitòria, es converteix en la primera nova incorporació de la plantilla de CADI LA SEU i tancarà el joc exterior de l’equip de Bernat Canut.

Jugadora amb un talent, condicions físiques i caràcter ambiciós, ha apostat per la proposta de CADI LA SEU per continuar progressant en les properes dues temporades i confirmar-se com una de les jugadores nacionals amb més futur. Acostumada més a ocupar la posició de 4, arriba a CADI LA SEU per desenvolupar les condicions de joc d’una 3, tot i poder ocupar també la posició de 4, amb un poder físic que li han de facilitar l’adaptació al joc exterior i donar avantatges en aquesta posició.

Etxarri és internacional en totes les categories inferiors des de la U16 i fins a la U20, amb la que jugarà aquest estiu l’Europeu corresponent.

Amb l’incorporació d’Irati Etxarri, CADI LA SEU, ja compta amb 7 jugadores en la plantilla, que afrontarà la 16a temporada en la LF1, juntament amb Yurena Diaz, Andrea Vilaró, Ariadna Pujol, Mehryn Kraker, Georgina Bahi i Shereesha Richards.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta